ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Εφοδιάστηκε με απινιδωτή ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων

• Προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 11 το πρωί στο ποτάμι

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2017 20:16

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας που εκτός από την πλούσια και έντονη αθλητική δραστηριότητα που έχει με πολυάριθμες μαζικές αθλητικές αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει και έντονη κοινωνική δράση.

Είναι γνωστό πως όλο αυτό το διάστημα έχει υποστηρίξει πολλά ευαγή ιδρύματα και φορείς του Νομού Λάρισας και της Ελλάδας γενικότερα μέσα από τις δράσεις του.
Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει καλλιεργήσει και αναπτύξει, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας απέκτησε έναν αυτόματο φορητό απινιδωτή τον οποίο θα τον θέτει προς διάθεση σε εκπαιδευμένους εθελοντές με γνώση καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης κατόχους πιστοποίησης χρήσης απινιδωτή για τις αθλητικές διοργανώσεις του αλλά και για όπου χρειαστεί στον νομό Λάρισας.
Ο απινιδωτής, ιατρική συσκευή για την επανέναρξη της λειτουργίας της καρδιάς, χρησιμοποιείται στις μονάδες εντατικής θεραπείας, στα χειρουργεία, σε οχήματα υπηρεσίας διάσωσης, αεροδρόμια, καταστήματα τραπεζών, εστιατόρια, γήπεδα και άλλους χώρους όπου συνωστίζονται άνθρωποι. Είναι εύκολος για χρήση από μη επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης
Εν τω μεταξύ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη του Συλλόγου θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά, τρέχοντας… Γι’ αυτό τον λόγο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς Δευτέρα πρωί στις 11.00 δίνουν ραντεβού στο ποτάμι, κάτω από τη γέφυρα των Ναϊάδων Νυμφών για μια χαλαρή προπόνηση όπου θα ανταλλάξουν ευχές και θα κόψουν την ανεπίσημη πίτα τους. Η επίσημη θα κοπεί σε ειδική μεγάλη εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass