ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε επίσημα τον Σάκη Τσιώλη

* Ποια η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2017 16:04

Η ΠΑΕ Κέρκυρα επισημοποίησε χθες την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός γίνεται ο τρίτος προπονητής των «Φαιάκων» τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά τους Δημήτρης Ελευθερόπουλο και Αλέκο Βοσνιάδη, και επωμίζεται το δύσκολο έργο να κρατήσει στη Super League τη νησιωτική ομάδα, η οποία μετά το πέρας του πρώτου γύρου βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, με συγκομιδή 11 βαθμών.
Τον Σάκη Τσιώλη θα ακολουθήσει στην Κέρκυρα ο συνεργάτης του, Γιώργος Χερίδης. Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν οι γυμναστές Κώστας Παρούσης και Δημήτρης Φραγκούλης, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Βασάλος.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ για την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην Κέρκυρα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ με πολλή χαρά πληροφορήθηκε την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη από την ΠΑΕ Κασσιόπη ως πρώτου προπονητού. Οι οπαδοί μας, ο κ. Αλέξης Κούγιας και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχόμαστε στον προπονητή της ανόδου από τη Football League στη Super League κάθε επιτυχία και τον περιμένουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου για να τον υποδεχτούμε και να τον χειροκροτήσουμε όπως του αξίζει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass