ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Φανέλα με μήνυμα

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2017 21:13

Πρωτοπόρος στάθηκε για μία ακόμη φορά η ομάδα της ΑΕΛ. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, οι παίκτες της ΑΕΛ φόρεσαν φανέλες που έγραφαν «Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή», στο μπροστινό μέρος τους, σε μια πρωτοβουλία για τα θύματα των πλημμυρών με κοινωνική ευαισθησία που συνηθίζει να παίρνει το Λαρισινό σωματείο.

Τον Ιανουάριο του 2016 στο ματς με τον Αχαρναϊκό για τη Footbal League οι παίκτες είχαν κάνει καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο του γηπέδου, σε μια συμβολική κίνηση για το δράμα των προσφύγων που πνίγονταν στο Αιγαίο ενώ πέρυσι στη φανέλα υπήρχε το μήνυμα «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας».
Στο μεταξύ τη χθεσινή ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΛ πήγε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα ζητώντας να γραφτεί στο φύλλο αγώνα και υποστηρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν είχε άδεια από τη διοργανώτρια για μια τέτοια κίνηση. Από την ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζουν ότι άδεια χρειάζεται μόνο για πολιτικά μηνύματα ενώ για την κίνηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μάθαμε ότι ο κ. Χριστοβασίλης μετά το τέλος του αγώνα ζητούσε επισταμένως από τον διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι η ΑΕΛ στο μπροστινό μέρος της φανέλας της, έγραψε αυτό το μήνυμα συμπαράστασης και οργής για τα αθώα θύματα της Μάνδρας και τις οικογένειές τους.
Πληροφορηθήκαμε επίσης, όπως έλεγε ο ίδιος και αυτό το άκουσαν μέλη της διοικήσεώς μας, ότι αυτό του ζήτησε να το κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης.
Δεν σχολιάζουμε καθόλου την ενέργεια του κ. Χριστοβασίλη, αλλά το να χρωστάς τον Μάιο του 2017 8.800.000 ευρώ στην εφορία -και δεν θέλουμε να αναφέρουμε και τίποτα άλλο για την ώρα, όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΣ Γιάννινα-, να παίρνεις αδειοδότηση και να δείχνεις τέτοιο αντικοινωνικό πρόσωπο προς την ελληνική κοινωνία και προς την ομάδα μας και εις βάρος των θυμάτων της Μάνδρας είναι κάτι που μας οργίζει».

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν άφησε... αναπάντητη την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τον μεταξύ τους αγώνα. Και με δική της ανακοίνωση αναφέρει:
«Στην εντελώς απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το μόνο που θα αρκεστούμε να δηλώσουμε εν προκειμένω σχετικά με τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση είναι πως το κοινωνικό της πρόσωπο μια ομάδα δεν το δείχνει με χάριν εντυπωσιασμού μηνύματα γραμμένα στη φανέλα της, αλλά με πράξεις ουσιαστικές όπως για παράδειγμα ενέργειες στις οποίες προέβησαν άλλες ΠΑΕ ως συμπαράσταση στους κατοίκους της Μάνδρας μετά τα όσα τραγικά υπέστησαν.
Ο αγωνιστικός χώρος και η φανέλα που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελούν χώρο προπαγάνδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass