ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Φεύγουν δύο παίκτες...

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2017 22:12

Εβδομάδα ενδιαφέροντος θα είναι αυτή που αρχίζει από σήμερα τόσο σε θέματα της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς χθες - όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια - ετοιμάζει αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σχετικά με μεταβίβαση ομάδας έχοντας αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.


Στο μεταξύ δύο παίκτες πιθανότατα θα αποτελέσουν σήμερα παρελθόν από την ομάδα της ΑΕΛ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για παίκτες αμυντικής γραμμής. Τουλάχιστον αυτό έλεγαν αξιόπιστες πηγές χθες αργά το βράδυ…
Τέλος άρχισε η μεταγραφολογία στην ομάδα με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει πριν την έναρξη του αγώνα ότι η ομάδα θα πάρει μόνο αν βρει καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχει στη δύναμή της και σε καμία περίπτωση αναπληρωματικούς ομάδων ίδιας δυναμικότητας, αναφερόμενος στο όνομα του Ντουαλά που ακούστηκε για τη λαρισινή ομάδα.
Κριτήριο θα είναι η συμμετοχή τους σε αγώνες, ενώ αν δεν βρεθούν ανάλογοι παίκτες μπορεί και να μην γίνει μεταγραφή. Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα έχουν εντοπιστεί από τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη που έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass