ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ (ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, 18.30)

Νίκη με έκτο παίκτη τον κόσμο

• Θ. Σκουρτόπουλος: «Να είμαστε δυνατοί και σκληροί στην άμυνα για να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2017 22:08

Με συμπαραστάτη τον κόσμο, ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος θέλει να προσθέσει σήμερα μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του, την τέταρτη συνολικά, αυτή τη φορά κόντρα στο Ρέθυμνο, το οποίο υποδέχεται στις 18.30 στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Μετά από διακοπή δύο περίπου εβδομάδων, λόγω των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχοντας μπροστά τους ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Ένα «must win» παιχνίδι απέναντι σ’ έναν επικίνδυνο αντίπαλο που θέτει τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα και ο οποίος μετά το άσχημο ξεκίνημα θέλει να ανακάμψει βαθμολογικά και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Αυτό ακριβώς επισήμανε στους παίκτες του ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται το Ρέθυμνο «δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική του δυναμικότητα».
Όπως επισήμανε ο Αθηναίος τεχνικός «πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται-αν όχι όλα- μέσα στην έδρα μας, καθώς εάν γίνει αυτό θα αποκτήσουμε μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στη διακεκαυμένη ζώνη.
Το Ρέθυμνο, είναι μια πολύ καλή ομάδα και η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της δυναμικότητα. Εμείς πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα, να είμαστε δυνατοί και σκληροί στην άμυνα για να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να μπορέσουμε έτσι να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».
Αγωνιστικά, κάποιοι μικροτραυματισμοί (Διαμαντάκος, Μαραγκός, Στυλιανού) δεν φαίνονται ανησυχητικοί και οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν στο σημερινό παιχνίδι εν πλήρη δυνάμει.

 

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Η κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης, αφού εκτός από τη νίκη οι «πράσινοι» θέλουν και τη διαφορά στο σκορ, αυξάνει το άγχος στους παίκτες του Γυμναστικού, γι’ αυτό η στήριξη του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ΚΑΕ απηύθυναν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της πόλης να δώσει βροντερό «παρών» στη σημερινή αναμέτρηση και να δώσει στην ομάδα την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση.
Για τους φιλάθλους που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα εισιτήριο (γενική είσοδος 10 ευρώ, VIP 15 ευρώ) τα γραφεία της ΚΑΕ, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ. 2410-256.030) θα είναι ανοικτά σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2μ.μ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά σήμερα από τις 5μ.μ. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου) είναι δωρεάν (απλά θα πρέπει να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους).

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
• ΣΗΜΕΡΑ
ΔΑΚ Τόφαλος, 16.30, Προμηθέας Π.-Άρης
ΕΑΚ Νεάπολης, 18.30, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Ρέθυμνο
ΠΑΟΚ, 18.30, ΠΑΟΚ-Κολοσσός
ΚΓΔ Ν. Σμύρνης, 18.30, Πανιώνιος-Κύμη
• ΑΥΡΙΟ
ΚΓ Λαυρίου, 17.00, Λαύριο-ΑΕΚ
ΣΕΦ (κ.θ.), 18.00, Ολυμπιακός-Κόροϊβος
ΟΑΚΑ, 20.00, Παναθηναϊκός-Τρίκαλα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός ‏    12
Ολυμπιακός    11
Προμηθέας    11
Λαύριο    10
ΑΕΚ    10
Κόροϊβος    9
ΠΑΟΚ    9
Άρης    9
Κολοσσός    9
Γυμναστικός Λάρισας Φάρος    9
Τρίκαλα    8
Ρέθυμνο    7
Κύμη    6
Πανιώνιος    6

 

Μοίρασαν εισιτήρια και εισέπραξαν αγάπη και χαμόγελα
Πιστοί στο ραντεβού τους πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι οι «πράσινοι» επισκέφθηκαν χθες σχολεία της πόλης και συγκεκριμένα αυτή τη φορά τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, όπου μοίρασαν εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα με το Ρέθυμνο.
Οι παίκτες του Γυμναστικού Μανώλης Παπαμακάριος, Γιώργος Διαμαντάκος και Νίκος Στυλιανού εισέπραξαν την αγάπη των παιδιών και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους για το αγαπημένο τους άθλημα το μπάσκετ και να φωτογραφηθούν με χαμόγελα και ευχές για το σημερινό ματς.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass