ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Θηρίο ο Γουάλας

• Ηλ. Φυντάνης: «Στις δυνατότητές μας είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2017 22:16

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ, όπου ο Γουάλας έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και υπολογίζεται από τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο AEL FC ARENA(17:15).

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έδειξε τεράστια επιθυμία και θέληση να επανέλθει γρήγορα για να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια, κάτι που φανερώνει και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στους «βυσσινί».
Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα υπολογίζεται και ο Λαγός που επέστρεψε τραυματίας από τον αγώνα Κυπέλλου στην Καρδίτσα.
Θα υποβληθεί σε ορισμένα τεστ και αν τα ξεπεράσει θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Μοναδικό πρόβλημα ουσιαστικά είναι ο Γιοβάνοβιτς, που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να επανέλθει μετά τις γιορτές κανονικά στην ομάδα.
Χθες στο πρόγραμμα της προπόνησης αρχικά δόθηκε βαρύτητα στα τελειώματα φάσεων στη μεγάλη περιοχή, ενώ ακολούθησε και οικογενειακό δίτερμα με τακτική.
Οι παίκτες είδαν σε βίντεο τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου έγινε λεπτομερή ανάλυση φάσεων και επισημάνθηκαν τα λάθη που έγιναν.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση στις 15:00 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις και αυτό εμένα με ικανοποιεί ιδιαίτερα.
Πιστεύω πως στις δυνατότητές μας είναι η νίκη, αρκεί να πιάσουμε την απόδοση που πρέπει και να αποφύγουμε τα λάθη. Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε και με τους τρεις βαθμούς θα ανέβουμε σημαντικά στη βαθμολογία».
*Να σημειώσουμε πως ο κ.Φυντάνης έμεινε ευχαριστημένος από τους περισσότερους παίκτες στον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Πλησιάζοντας στα μισά της φετινής Super League, αρχίζει και διαμορφώνεται η «κατάσταση» αναφορικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε από το πρωτάθλημα, που χωρίς αμφιβολία, είναι το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων ετών.
Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του φιλόδοξου και αποτελεσματικού Λεβαδειακού, ο Ολυμπιακός που δείχνει να συνέρχεται, απαλλαγμένος πλέον από το ευρωπαϊκό «βαρίδι» επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Σμύρνης, αναμένεται να συνεχίσει χωρίς απώλειες και ο ΠΑΟΚ καλείται να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς -που είναι και η Αχίλλειος πτέρνα του-, αρχής γενομένης από τα «Πηγάδια» με αντίπαλο την Ξάνθη.
Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον ουραγό Πλατανιά και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Κάτι αντίστοιχο, ισχύει και για τον Αστέρα Τρίπολης που θα υποδεχθεί την Κέρκυρα, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και της Λαμίας με τον Παναιτωλικό.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα
17:15 Ξάνθη-ΠΑΟΚ
19:30 Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης
• ΑΥΡΙΟ
15:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
17:15 Λαμία-Παναιτωλικός
17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 Λεβαδειακός-ΑΕΚ
• ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 Πλατανιάς-Ατρόμητος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
1.ΑΕΚ    17-7    24
2. Ολυμπιακός    24-14    23
3. ΠΑΟΚ    16-7    22
4. Ατρόμητος    13-6    21
5. Ξάνθη    11-9    17
6. Πανιώνιος    15-13    16
7. Αστέρας Τρίπολης    12-11    15
8. Παναθηναϊκός    10-9    15
9. ΠΑΣ Γιάννινα    14-14    15
10. Λεβαδειακός    8-9    15
11. Λαμία    9-13    14
12. Παναιτωλικός    14-14    13
13. ΑΕΛ    10-20    13
14. Απόλλων Σμύρνης    10-13    11
15. Κέρκυρα    8-14    11
16. Πλατανιάς    5-34    6
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η Κ17 ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΜΕ ΛΑΜΙΑ
Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ της οποίας προπονητής είναι ο Ζήσης Ζιάγκας, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Χάλκης στις 15:00, την αντίστοιχη της Λαμίας.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ. Αδάμος Κουκούλης, Χρήστος Νάκας, Δημήτρης Παραφέστας (Λάρισας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αλέξανδρος Κόκκαλης(Τρικάλων).
*Εξάλλου αύριο και ώρα 13:30 η Κ-20 της ΑΕΛ με προπονητή τον Μιλτιάδη Ζιάκα, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Νίκαιας και διαιτητές ορίσθηκαν οι Στέφανος-Βάϊος Καλαντζής, Δημήτριος Σακκάς, Σταμάτιος Σφυρής (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νικόλαος Κεραμίδας (Λάρισας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass