ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ:

«Δικαιούμασταν να κερδίσουμε...»

Γ. ΒΑΖΑΚΑΣ: «Με ψηλά το κεφάλι»

Δημοσίευση: 30 Νοε 2017 16:01

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης δεν προσήλθε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και δηλώσεις έκανε ο συνεργάτης του Ανδρέας Λαυδαριάς που είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας για την πρόκριση και για το καλό παιχνίδι μέσα σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν και να κερδίσουμε το ματς διότι ήμασταν σε όλο το παιχνίδι καλύτεροι. Κάποιες ευκαιρίες θα μπορούσαμε να τις τελειώσουμε αλλά δεν το κάναμε.


Από την άλλη μεριά οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά αυτό δε λέει τίποτα καθώς και η Αναγέννηση λειτούργησε ανάλογα. Το παιχνίδι έγινε από κάποιο σημείο και έπειτα σκληρό από τους γηπεδούχους, δεν θα έλεγα αντιαθλητικό. Αυτό έφερε έναν εκνευρισμό και σε εμάς και δε μας επέτρεψε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και να κερδίσουμε το ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας και σε αυτή της Καρδίτσας».
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ (παίκτης ΑΕΛ) «Από τη μεριά μου θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου για την πρόκριση. Θέλαμε και τη νίκη για να είμαστε σίγουροι. Αυτή δεν ήρθε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου. Είναι μία διοργάνωση που η ομάδα της Λάρισας έχει διακρίσεις στο παρελθόν και σίγουρα, από τη στιγμή που είμαστε κι εμείς μέλη αυτής της ομάδας, θέλουμε να προχωρήσουμε. Πιστεύω δείξαμε τη σοβαρότητα που πρέπει να δείξουμε και πλέον στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα και το ματς με τα Γιάννενα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Αναγέννηση για την οποία τρέφω αισθήματα και αποτελεί την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.
***
Από την πλευρά της Αναγέννησης Καρδίτσας δηλώσεις έκανε ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας που δήλωσε τα ακόλουθα: «Αποχαιρετάμε τον θεσμό του κυπέλλου με ψηλά το κεφάλι. Στα προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε με πέναλτι στο 83’ από την Παναχαϊκή μετά από πολύ καλή εμφάνιση, χάσαμε στον Παναθηναϊκό στο 92’ μετά από επίσης πολύ καλή εμφάνιση και σήμερα ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα αναλογικά με τον αντίπαλο που έχεις, όπως η Λάρισα που είναι μία μεγάλη ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα ξεκούρασα οκτώ παίχτες από αυτούς που χρησιμοποιούσα στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα έχει ταλέντο και με υπομονή και πολύ δουλειά δεν υπάρχει ταβάνι. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την παρουσία και ειδικά στα παιδιά που πήραν την ευκαιρία σήμερα και έδειξαν ότι η Αναγέννηση αποκτά και βάθος. Θέλει υπομονή και αυτή η παρουσία θέλει υπομονή. Βήμα-βήμα θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα κάνει υπερήφανη την ομάδα της Καρδίτσας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Λάρισας που πήρε την πρόκριση σε έναν δύσκολο όμιλο και της εύχομαι και τα καλύτερα στο πρωτάθλημα.»
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ: «Όπως είπε και ο κόουτς σήμερα τελείωσε ο θεσμός του κυπέλλου. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή αλλά αυτό δεν πραγματοποιήθηκε από διάφορες ατυχίες. Τώρα απομένει για εμάς το πρωτάθλημα, θα προσηλωθούμε εκεί πέρα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε στην Άρτα τον Καραϊσκάκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass