ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ (18.30)

Eνα ακόμα «must win» ματς

• Με Θ. Σκουρτόπουλο η χθεσινή προπόνηση • Επέστρεψαν Σάφτενααρ, Στυλιανού και Γουέρ • Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων

Δημοσίευση: 29 Νοε 2017 22:17

Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης (18.30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής (Basket League).

Ένα ακόμα κομβικής σημασίας παιχνίδι ή αλλιώς «must win», όπως χαρακτηριστικά το ονομάζουν στο στρατόπεδο των «πρασίνων», καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Γυμναστικό στην προσπάθειά του να πατήσει ακόμα πιο γερά στην κατηγορία.
Χθες η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα στα προκριματικά για το Παγκόσμιο του 2019, με δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια με Μ. Βρετανία (εκτός) και Ισραήλ (εντός). Σάφτενααρ και Στυλιανού επέστρεψαν και αυτοί με τη σειρά τους από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και της Κύπρου αντίστοιχα, καθώς και ο Γουέρ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε πάρει άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.
Η δυσκολία της αναμέτρησης του Σαββάτου έγκειται στο ότι το Ρέθυμνο, που προέρχεται από ένα αρνητικό σερί, θέλει να επιστρέψει διακαώς στις νικηφόρες εμφανίσεις και να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις, με την προσθήκη δύο ακόμη παικτών, με τελευταία αυτή του έμπειρου γκαρντ Χριστόφορου Στεφανίδη, που μετράει 334 παιχνίδια και 1.570 πόντους στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (πέρσι αγωνίστηκε στο Λαύριο).

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η δυσκολία της αναμέτρησης αλλά και το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει αυξάνει το άγχος αλλά και την πίεση για τους παίκτες του Γυμναστικού, γι’ αυτό η στήριξη του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται ήδη οι άνθρωποι της ΚΑΕ, με στόχο να προσφέρουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στο φίλαθλο κοινό της πόλης σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων.
Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε με γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ στις θέσεις VIP το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ.
Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (για πληροφορίες στο τηλ. 2410 256030).
Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά έως την Παρασκευή 10 π.μ.-2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και το Σάββατο 10 μ.μ.-2 μ.μ.
Τέλος τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία των «πρασίνων» θα επισκεφθεί σχολεία της πόλης όπου θα μοιράσει εισιτήρια σε μαθητές.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass