ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (19:30)

Με νέα πρόσωπα η ΑΕΛ

• Θέλει νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με αντίπαλο την Αναγέννηση • Εκτός αποστολής έμειναν επτά βασικοί ποδοσφαιριστές

Δημοσίευση: 29 Νοε 2017 22:26

Με αισιοδοξία και αποφασισμένη να περάσει νικηφόρα το εμπόδιο της Αναγέννησης στη γειτονική πόλη, η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 19:30 στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, με την τοπική ομάδα.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη 2η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και οι «βυσσινί» θέλουν νικηφόρο αποτέλεσμα για να είναι σίγουροι 100%, πως θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Παρά το γεγονός πως τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης επέστησε την προσοχή στους παίκτες του και τους ζήτησε με σοβαρότητα να δούνε τη σημερινή αναμέτρηση, καθώς η ΑΕΛ είναι ομάδα που την ενδιαφέρει και το Κύπελλο Ελλάδος.
Το βέβαιο είναι πως η ομάδα θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Ναβάρο, Φάρκας, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Αγκάνοβιτς, όπως επίσης οι τραυματίες Γουάλας, Μακρής αλλά και ο Mάρκο Γιοβάνοβιτς.
Περιμένει δε από τους παίκτες που θα επιλέξει για να αγωνισθούν στη βασική ενδεκάδα, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν πως μπορεί να τους υπολογίζει όλους, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στην αποστολή είναι οι νεαροί Σαφαρίκας και Δερμιτζάκης στην τελική 18άδα, που την αποτελούν οι : Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Καρατάσιος, Κούσας, Γκόλιας, Ρέντζας, Κόντορ, Φατιόν, Δερμιτζάκης, Μπάλλας, Λαγός, Κρητικός, Μασούρας, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε, Μπάμπιτς.

 

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη Κυριακή με 2-0, η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.
Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς απέναντί τους θα είναι μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας η ΑΕΛ, για το Κύπελλο Ελλάδος.
Η Αναγέννηση δεν έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση και το κέρδος για τους παίκτες που θα αγωνισθούν είναι πως θα αποκτήσουν εμπειρίες-οι νεότεροι- ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League.
Ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και θα επιλέξει τη δεκαοκτάδα λίγο πριν την αναμέτρηση.
Ετοιμοπόλεμοι λοιπόν βρίσκονται οι Γεωργαντζάς, Γκέκας, Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ποζατζίδης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Παπαευθυμίου, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Κατσίκας, Μασούρας, Τζέλλος και Φλεβάρης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ
Ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ σήμερα στη γειτονική Καρδίτσα.
Έχει σφυρίξει μόλις δύο παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο (Λαμία-Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδας και Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου για τη Football League). Την ΑΕΛ σε επαγγελματικές κατηγορίες τα τελευταία χρόνια την έχει διευθύνει ως τέταρτος.
Συνεργάτες του θα είναι οι Θεόδωρος Νταλούκας της ΕΠΣ Τρικάλων και Νικόλαος Τσιότσιος της ΕΠΣ Μακεδονίας, 4ος ορίστηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας της Ένωσης Μακεδονίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Λέφας(Πιερίας).


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΕΛ
Δώδεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Αναγέννηση Καρδίτσας και η ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Η προϊστορία ευνοεί την Αναγέννηση Καρδίτσας στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχος.
Οι «βυσσινί» μετρούν τρεις νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» πέντε, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Τα συνολικά γκολ είναι 11-11.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της Αναγέννηση Καρδίτσας με την ΑΕΛ:
27/12/1964    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-0    Β’ Εθνική
07/03/1971    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-1    Β’ Εθνική
24/12/1972    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-0    Β’ Εθνική
05/10/1975    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-0    Β’ Εθνική
07/11/1976    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-0    Β’ Εθνική
05/02/1978    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-0    Β’ Εθνική
16/08/1992    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-1    Κύπελλο Ελλάδος
17/05/1998    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 0-1    Β’ Εθνική
07/02/1999    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-0    Β’ Εθνική
26/03/2000    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-7    Β’ Εθνική
22/03/2015    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-0    Β’ Εθνική
11/12/2015    Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-1    Β’ Εθνική

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass