ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ν. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Πρέπει να κερδίσουμε τον Αιγινιακό

• Γ. Κόλτσης: «Η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 29 Νοε 2017 21:32

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης για το ότι οι παίκτες του κοίταξαν μια ώρα περίπου στα μάτια τον αντίπαλό τους, τονίζοντας πως το μυαλό τους είναι στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αιγινιακό.


Από την πλευρά της Λαμίας στη συνέντευξη Τύπου δεν εμφανίσθηκε ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές αλλά ο συνεργάτης του Γεώργιος Κόλτσης που ανέφερε πως προτεραιότητα της ομάδας του δεν είναι το Κύπελλο αλλά η προσοχή εστιάζεται στο πρωτάθλημα και στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

 

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Απόλλων Λ.):

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας για τη νίκη της και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παιδιών. Για ένα διάστημα 60’ κοιτάξαμε τη Λαμία στα μάτια. Από εκεί και μετά μίλησε η ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών κι εκεί νομίζω πως κρίθηκε το παιχνίδι.
Εμάς σίγουρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιγινιακό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως πρέπει να δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες ώστε πάση θυσία την Κυριακή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να γίνει πιο εύκολη η συνέχεια».
-Αν επηρεάστηκε η ομάδα μετά το γκολ: «Ήταν ένα πεντάλεπτο που αδρανήσαμε. Αλλά όπως είπα η ποιότητα του Ακόστα κι άλλων παικτών της Λαμίας είναι μεγάλη. Δεχθήκαμε το γκολ και ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε.
Στο πρώτο ημίχρονο αντίθετα είχαμε τις προϋποθέσεις και μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Είναι ένα κομμάτι όμως αυτό στον επιθετικό τομέα που υστερούμε και έλειψε σήμερα η κατάλληλη πάσα ή σέντρα για να απειλήσουμε τον αντίπαλο».

 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΤΣΗΣ (Λαμία):

«Ο θεσμός του Κυπέλλου δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Όμως θέλαμε να περάσουμε τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Έγινε ένα παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, που δεν βοήθησε καθόλου και τις δύο ομάδες για να βγάλουνε περισσότερες συνεργασίες και επιθετικές αρετές. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο.
Από κει και πέρα εμάς, όπως πιστεύω και για τον συνάδελφο, η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Και συγκεκριμένα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, που είναι πάρα πολύ δύσκολο».
-Υπήρξε ένα μπέρδεμα σχετικά με την ισοβαθμία. Ποια είναι η ενημέρωση που είχατε;
«Με ισοπαλία εμείς περνούσαμε στην επόμενη φάση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass