Η ΑΕΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

Κανονικά στο πρόγραμμα ο Βασίλης Ρέντζας

* Φιλικό αύριο με την Κ20 στα Δένδρα (10:30 π.μ.)

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 22:03

Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δράση για την ΑΕΛ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των αναμετρήσεων της Εθνικής ομάδας με την Κροατία, όμως οι «βυσσινί» συνεχίζουν απρόσκοπτα τη σκληρή δουλειά. Άλλωστε οι υποχρεώσεις μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League είναι αυξημένες και ο τεχνικός ηγέτης Ηλίας Φυντάνης, τους θέλει να βρίσκονται σε εγρήγορση και να μην χαλαρώσουν, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Παράλληλα ο προπονητής της ΑΕΛ επιδιώκει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην πετάνε στα σύννεφα, διότι εύκολα μπορεί να γκρεμισθεί ό,τι με πολύ κόπο δημιούργησαν.
Η ΑΕΛ έχει ανοδική πορεία μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και απέδειξε πως είναι ομάδα πειθαρχημένη, που έχει μεγάλες δυνατότητες, παλεύει σαν ίσος προς ίσο σε όλα τα παιχνίδια και κερδίζει σιγά-σιγά τον κόσμο της, ο οποίος αναμένεται πως θα έχει πιο δυναμική παρουσία στη συνέχεια, στο AEL FC ARENA.
Χθες έγινε διπλή προπόνηση και οι παίκτες με ιδιαίτερο ζήλο ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Το ευχάριστο είναι πως επανήλθε κανονικά ο Βασίλης Ρέντζας, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και έτσι τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γουάλας, Λεοζίνιο, Κόντορ και Φατιόν, χωρίς όμως να υπάρξει ανησυχία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Κ20
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση και αύριο στις 10:30 το πρωί θα διεξαχθεί φιλικό με την Κ20, ομάδα στη οποία προπονητής είναι ο Μιλτιάδης Ζιάκας και ο κ.Φυντάνης συνεχώς ενημερώνεται για την εξέλιξη των «μικρών».
Μετά το φιλικό οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι για να πάνε στα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς ο τεχνικός τους θέλει να τους ανταμείψει για την υπερπροσπάθεια που κάνουν και το φιλότιμο που δείχνουν, τόσο στους αγώνες όσο και καθημερινά στις προπονήσεις.
Θα επανέλθουν τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις προπονήσεις και θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης (Σάββατο 18/11 και ώρα 17:15 στο AEL FC ARENA).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass