ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 37 ΕΤΩΝ

Θρήνος στη Λάρισα για τον Αντώνη Κορέστη

* Αναβάλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου (ανδρών-υποδομής)

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 12:02

Φτωχότερη είναι από χθες η κοινωνία της Λάρισας, η οποία θρηνεί τον άδικο χαμό του Αντώνη Κορέστη. Ο Λαρισαίος διαιτητής, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και του Προσκοπισμού, που τις τελευταίες ημέρες έδινε έναν άνισο αγώνα, έχασε χθες τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Ήταν μάλιστα έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, με την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν.


Ο Αντώνης Κορέστης, γιος του παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣΛ, Γιώργου Κορέστη, ήταν από τους πλέον αξιόλογους και έμπειρους διαιτητές ποδοσφαίρου της Λάρισας με πολυετή θητεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, τα οποία υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι την περσινή σεζόν ήταν ένας από τους πλέον βασικούς πυλώνες της ομαλής διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της Α’ και της Α1 ΕΠΣΛ, διευθύνοντας ένα μεγάλο αριθμό αγώνων (είχε «σφυρίξει» στα περισσότερα ντέρμπι). Φέτος διηύθυνε τον τελικό της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ τη σεζόν 2015-16 «σφύριξε» στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Διακρίθηκε για το ήθος του, τον ακέραιο χαρακτήρα του, την εντιμότητά του και αλλά και για την καλοσύνη του. Όσοι τον γνώριζαν, έλεγαν ότι είναι ένας πραγματικός άγγελος. Ένας άγγελος, που βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.
Aπόφοιτος πληροφορικής, o Αντώνης Κορέστης, έγινε διαιτητής ποδοσφαίρου το 2000, ενώ πρόσφατα ονομάστηκε διαιτητής και στο beach soccer, παίρνοντας μέρος σε επίσημες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις. Ήταν στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας (η τραγική ειρωνεία της τύχης ήθελε να φύγει από τη ζωή ανήμερα της εορτής της Πολεμικής Αεροπορίας), ενώ υπηρέτησε και τον Προσκοπισμό, φτάνοντας στον βαθμό του Αρχηγού.
Το τελευταίο παιχνίδι που διηύθυνε ήταν στις 11 Οκτωβρίου για το κύπελλο ΕΠΣΛ ανάμεσα στη Βαμβακού και τη Λάρισα 2012. Ύστερα από κάποιες ημέρες διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, λόγω σοβαρής πάθησης του αίματος. Τις δύο τελευταίες ημέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε απότομα, με αποτέλεσμα χθες το απόγευμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 15.00 στο ι.ν. Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Νεάπολη.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος και από το αθλητικό τμήμα της «Ε».
ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Στο άκουσμα της τραγικής είδησης του αδόκητου θανάτου του Αντώνη Κορέστη, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ συνεδρίασε χθες το απόγευμα εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:
1) Παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος
2) Κατάθεση στεφάνου
3) Κατάθεση χρηματικού ποσού σε ευαγή ιδρύματα εις μνήμην του Αντώνη Κορέστη
4) Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο (υποδομών και αντρικών)
5) Τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής
6) Με απόφαση της ΕΔ/ΕΠΣΛ, άπαντες οι διαιτητές θα εμφανιστούν στην επόμενη αγωνιστική με μαύρα περιβραχιόνια.
* Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Αντώνη Κορέστη εξέδωσαν χθες η ΑΕΛ, η Ερασ. ΑΕΛ και αρκετά σωματεία του νομού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass