ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ

Ντόμινο εξελίξεων στον Απόλλωνα

• «Πάγωσε» προς το παρόν το θέμα προπονητή • Κατατέθηκε η ένσταση για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 22:14

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από δέκα ημέρες, τι θα ακολουθούσε στον Απόλλωνα...


Το ντόμινο των εξελίξεων ξεκίνησε μετά το εφιαλτικό 7-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδος, ακολούθησε η ήττα στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό με 1-0 και φαίνεται πως η ομάδα της Φιλιππούπολης είναι ένα...καζάνι που βράζει. Μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Σάκη Θεοδοσιάδη από την τεχνική ηγεσία, το παζλ των εξελίξεων έρχεται να συμπληρώσει μια ακόμη αποχώρηση, ενώ οι εξελίξεις που αναμένονται-σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- θα είναι ραγδαίες.
Χθες λοιπόν έγινε γνωστό πως παρελθόν αποτελεί από τους «κυανόλευκους» και ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τζάνης που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και με τον οποίο λύθηκε χθες το συμβόλαιο. Η σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, με απόφασή της, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζάνη».
Πάντως και σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες θα υπάρξουν και άλλες πολύ σημαντικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο...

 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Το θέμα προπονητή περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς φαίνεται να έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα είναι ο αντικαταστάτης του Θεοδοσιάδη, όμως πιθανόν να το ανακοινώσει μετά τον κυριακάτικο αγώνα του πρωταθλήματος με τη Βέροια, στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00).
Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κοουτσάρει την ομάδα όπως και στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό ο Καρδιτσιώτης γυμναστής Κώστας Μαργαρίτης.

 

ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ
Εν τω μεταξύ, όπως είχε γράψει και η «Ε» προχθές, ο Απόλλωνας κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό και θα διεκδικήσει το ματς στα χαρτιά.
Ο Αχαρναϊκός είναι η μοναδική ομάδα της Football League που δεν έχει πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής μέχρι τώρα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πάνω σε αυτό θα πατήσουν οι «κυανόλευκοι» που κατέθεσαν την ένσταση.
Το παράβολο που έπρεπε πληρώθηκε και στον Απόλλωνα Λάρισας θα «κυνηγήσουν» να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Να σημειωθεί, πάντως, πως εάν οι «πράσινοι» έχουν έγγραφο με το οποίο επιβεβαιώνεται πως όντως πήραν παράταση από την ΕΕΑ, τότε η ένσταση δεν θα έχει αποτέλεσμα.
Όμως στον Απόλλωνα είναι αισιόδοξοι πως τα παιχνίδι θα κερδηθεί στα χαρτιά και πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως η ένσταση θα εκδικασθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Football League.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass