ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ 2η ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ

Νέες διακρίσεις του Τυρναβίτη Νίκου Τσικριτσή στο body building

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 19:28

Σπουδαία διάκριση για τον Τυρναβίτη Νίκο Άγγ. Tσικριτσή στο 1st Mediterranean King and Queen o οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο body building και την τρίτη θέση στην κατηγορία Physique Men, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.


Μιλώντας στην «Ε» ο Νίκος Τσικριτσής αναφερόμενος στις νέες του επιτυχίες σημειώνει ότι σε οποιαδήποτε παρόμοια διοργάνωση, δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας. Χρειάζεται απλά τεχνογνωσία στο να προπονείσαι με έξυπνο τρόπο. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αποτυχία της προετοιμασίας είναι η προετοιμασία της αποτυχίας. Το σημαντικότερο είναι αυτό το οποίο κάνεις, να το κάνεις για σένα. Είναι ένας τρόπος ζωής όπου ξεπερνάς συνεχώς τα όριά σου και εξελίσσεσαι μέσα σε αυτό. Η πειθαρχία, η επιμονή και η θέληση σε οδηγούν σε αυτή τη διαδρομή. Μέσα από τη σκληρή δουλειά την οποία δεν μπορεί να αντιληφθεί αρκετός κόσμος, υπάρχουν και πολλές στιγμές γεμάτες αμφιβολία, απογοήτευση, ακατάπαυστες δίαιτες, σοβαρούς τραυματισμούς και πολύμηνες σκληρές προπονήσεις.
Επίσης κίνητρό του είναι πάντα οι επιδόσεις και όχι η υπερηφάνεια. Τέλος σημείωσε πως ήταν και η τελευταία του συμμετοχή στον αγωνιστικό χώρο του body building.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass