ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΥ

Επιστροφή στις προπονήσεις

• Αναλύθηκαν χθες τα βασικά σημεία του αγώνα με την Κύμη • Παιχνίδι - κλειδί αυτό που ακολουθεί με τα Τρίκαλα (11/11)

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 17:07

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας - Φάρου για το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα που θα διεξαχθεί, λόγω της διακοπής για το κύπελλο, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί, ύστερα από τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Κύμης, με τον Χατζηκυριακίδη ωστόσο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς).
Το επικείμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα χαρακτηρίζεται κρίσιμο από τους «πράσινους», που θέλουν τη νίκη για να «κεφαλαιοποιήσουν» την εκτός έδρας νίκη επί της Κύμης, ωστόσο ο αντίπαλός τους μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ κι αυτό δυσκολεύει πάρα πολύ την κατάσταση.
Χθες ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέλυσε σε βίντεο τα βασικά σημεία του αγώνα στη Χαλκίδα, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν, αλλά και τα θετικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα και ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή, καθώς πολλά από τα παιχνίδια της κατηγορίας κρίνονται στον πόντο, ενώ κάποια απρόβλεπτα αποτελέσματα που σημειώνονται (και ειδικότερα οι ήττες του ΠΑΟΚ, του Άρη και της ΑΕΚ) έχουν να κάνουν με την αγωνιστική επιβάρυνση των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ
Εν τω μεταξύ στη δημιουργία παιδικής κερκίδας προχωρά η διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ. Η παιδική κερκίδα, που θα είναι μόνιμη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, θα αφορά στους μαθητές δημοτικών και γυμνασίων καθώς και σε παιδιά ακαδημιών που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο και θα γίνεται εκ περιτροπής, δηλαδή σε κάθε αγώνα θα φιλοξενούνται διαφορετικά σχολεία και ακαδημίες.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Γυμναστικός Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία παιδικής κερκίδας στο κλειστό της Νεάπολης, με δωρεάν είσοδο σε μαθητές.
Τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας χωρίς εισιτήριο και επιπλέον θα υπάρχουν προσφορές, διαγωνισμοί, κληρώσεις και δώρα για τους μικρούς μας φίλους!
Οι εκπλήξεις ξεκινούν και μάλιστα πολύ σύντομα, από το επόμενο κιόλας παιχνίδι του Γυμναστικού στη Νεάπολη με τα Τρίκαλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass