ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Βαθμός ψυχολογίας...

• Χρειάζεται όμως πολύ μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017 22:14

Μπορεί να μην κέρδισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στον προχθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι βαθμός ψυχολογίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον 4ο όμιλο της Γ’Εθνικής κατηγορίας.


Το τελικό 0-0 είναι λοιπόν ένα θετικό αποτέλεσμα και το χειροκρότημα των φιλάθλων στο τέλος έδειξε πως ο κόσμος των Φαρσάλων και όχι μόνο, θα είναι αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει για τη σωτηρία.
Αν αναλογισθούμε πως η ομάδα του Βόλου ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με τους παίκτες του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να επιδιώκουν για να πετύχουν το γκολ, τότε και η ισοπαλία είναι επιτυχία για τους «κιτρινόμαυρους».
Ο τεχνικός του Αχιλλέα Τάκης Παραφέστας προσπάθησε στις λίγες ημέρες που ανέλαβε να εμφυσήσει στους παίκτες του, πως έχουν πολλές ικανότητες και μπορούν για να βαδίσουν με επιτυχία, τον ανηφορικό δρόμο που τους περιμένει.
Αναμφισβήτητα θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θα χρειασθούν πολλές προσωπικές θυσίες από τους ίδιους, για να υλοποιηθεί την άνοιξη ο στόχος της παραμονής.
Όμως αν και στη συνέχεια παίξουν με την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και έχουν την αγωνιστική αυτή πειθαρχία που επέδειξαν προχθές κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.
Στην όλη προσπάθεια που γίνεται, δεν περισσεύει κανείς και αν αναλογισθούμε πως ο Αχιλλέας είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του λαρισινού ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική, τότε η βοήθεια από όλους είναι αναγκαία για την ιστορική αυτή ομάδα του νομού.

 

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στην προχθεσινή αναμέτρηση έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν από τους εαυτούς τους, για να μπορέσει η ομάδα να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Τους αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια, όπως ανέφερε και στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής τους Τάκης Παραφέστας.
Μπροστάρηδες δε σε αυτή την προσπάθεια είναι δύο παίκτες ηγέτες, ο Κώστας Νεμπεγλέρας με τον Χρήστο Οικονόμου, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση με την αγωνιστικότητά τους και το πάθος που βγάζουν μέσα από το παιχνίδι.
Ωθούν έτσι και τους συμπαίκτες τους για να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, να πιστέψουν στους εαυτούς τους και με τη βοήθεια των φιλάθλων, σε όλα τα παιχνίδια να διεκδικούν αυτό που τους αναλογεί.

 

ΡΕΠΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Το ρεπό του θα κάνει την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά θα παίξει εκτός έδρας με τον Αλμυρό.
Όλο αυτό το διάστημα θα γίνονται καθημερινά προπονήσεις, διότι μόνο με δουλειά και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσει η ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να στεφθεί η όλη προσπάθεια με επιτυχία.
Η διοίκηση από την πλευρά της είναι συνεχώς κοντά στους παίκτες, λύνει τα προβλήματα εν τη γενέσει τους και μετά την ενίσχυση με τον Μίχο, ίσως να υπάρξει και άλλη προσθήκη σήμερα, αν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης που θέλουν στα Φάρσαλα.
Χθες στην προπόνηση επέστρεψε ο Λόλας και τα προβλήματα εντοπίζονται πλέον στους Μάρκου και Καραμπούζη, που έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο δεύτερος θα βγάλει και μαγνητική για να διαπιστωθεί κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράστασή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστούν θερμά τον υπέροχο κόσμο της ομάδος μας που γέμισε το Στάδιο και με τη στήριξη και τη βοήθειά του βοήθησε την ομάδα μας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass