ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Τραγικός ο Απόλλωνας

• Σήμερα ή αύριο ξεκαθαρίζει το θέμα προπονητή • Παπαδόπουλος, Νεντίδης, Μπαξεβάνος και Χαραλαμπίδης οι υποψήφιοι

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017 21:53

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Απόλλωνας και μακριά από τον καλό του εαυτό, ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Football League χθες από τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, με σκορ 1-0.


Οι «κυανόλευκοι» σε ένα γήπεδο... εκκλησία και σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν σε κακά χάλια, παρουσιάσθηκαν τραγικοί.
Χωρίς πάθος, χωρίς ζωντάνια απέναντι σε μια ομάδα που οι παίκτες της πληρώνουν για να αγωνισθούν!
Και όμως παρά τα τεράστια προβλήματα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού απέδειξαν πως μετρά πάρα πολύ η ψυχή και η θέληση για νίκη.
Πέτυχαν το γκολ με τον Αρώνη στο 65’, ο Απόλλων στο 87’είχε δοκάρι με τον Καρακατσάνη για να ισοφαρίσει και γενικά η εικόνα του δεν ήταν καλή.
Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο, έχουν πάρει παράταση για να συμπληρώσουν τον φάκελό τους.
Αγωνιστικά, κακό ματς διεξήχθη στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη. Στο 15’ η κεφαλιά του Εζουμέζου έφυγε άουτ για τους «Πράσινους», με τον Απόλλωνα να απαντά στο 39’ όταν ο Μαυρίας από πλεονεκτική θέση, έπειτα από σέντρα του Παπαζαχαρία, δεν κατάφερε να κάνει καλό σουτ και ο Πάντος έδιωξε την μπάλα. Δύο λεπτά μετά ο Παπασάββας έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα Φιρινίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Λαμπρόπουλου έδιωξε ο Πάντος, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Με ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς στο 51’ ο Σουλίδης εκτέλεσε το φάουλ αλλά η κεφαλιά του Βουτσιά πέρασε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Ζαφειράκης έκανε το επικίνδυνο γύρισμα, αλλά ο Καζβιρόπουλος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα. Στο 53’ ο Σαχινίδης βρήκε μόνο του τον Σουλίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Πάντος. Στο 65’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Αρώνη, μετά από κεφαλιά πάσα του Εζουμέζου και με την εύνοια της τύχης (σ.σ. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην πλάτη του Φιρινίδη, καταλήγοντας στα δίχτυα). Στο 87’ ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν με εκτέλεση φάουλ ο Πλάτωνας Καρακατσάνης έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Εύκολο έργο είχε η διαιτητική τριάδα που την αποτελούσαν οι κ.Τσουκαλάς, Ζήρδας, Δέτση όλοι από τον Σύνδεσμο Αθηνών.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Μεντής, Αφράτης, Αρώνης, Καζβιρόπουλος, Παπασάββας, Εζουμέζου (71’ Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης (9’ Ξαγοράρης - 56’ Καρβουνίδης), Ζαφειράκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Μαργαρίτης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (80’ Μίλιτς), Λαμπρόπουλος (60’ Αγρόδημος), Σαχινίδης, Βουτσιάς (71’ Καρακατσάνης), Μαυρίας.

 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Σήμερα ή αύριο το αργότερο, ξεκαθαρίζει και το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα, με τα ονόματα που ακούγονται πιο έντονα να είναι αυτά των Σούλη Παπαδόπουλου, Νίκου Νεντίδη, Σπύρου Μπαξεβάνου και Αποστόλη Χαραλαμπίδη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ
Την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 15:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Βέροια, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass