ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «ΕτΔ»

Πώς μεταμορφωθήκαμε, τι θέλουμε...

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2017 22:46

Θωμάς Ναζλίδης, ο «παίκτης-γκολ» της ΑΕΛ(πέτυχε το περασμένο Σάββατο το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ΑΕΛ-Λεβαδειακού 1-0) πέρυσι πρώτος σκόρερ της ομάδας και φέτος επίσης(μαζί με τον Κριζμάν) μέχρι τώρα, ενώ με τα γκολ που πέτυχε τόσο κόντρα στον

Αστέρα Τρίπολης όσο και με τον Λεβαδειακό χάρισε βαθμούς στην ομάδα.
Μια ομάδα που στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν υπό αμφισβήτηση με τις άσχημες κυρίως εκτός έδρας εμφανίσεις της.
Τι άλλαξε όμως. Ο Ναζλίδης μίλησε στην «ΕτΔ» (κάποιος φίλαθλος που περνούσε από δίπλα τον φώναξε «Ναζλίδαρο») μετά το τέλος του αγώνα και είπε φανερά χαρούμενος: «Τώρα στα τελευταία παιχνίδια έχουμε έναν κορμό, έναν τρόπο παιχνιδιού και ξέρουμε τι ζητάμε στο γήπεδο. Παράλληλα ανέβηκε και η ψυχολογία της ομάδας».
Για τη φάση του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση μας είπε: «Ο Περόνε έφυγε από δεξιά, πίστευα ότι θα κάνει κάτι καλό και πράγματι έβγαλε μια όμορφη σέντρα από την οποία πέτυχα το τέρμα».
Από δω και πέρα τι γίνεται:
«Νομίζω ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε κάτι. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Να είμαστε προσγειωμένοι. ¨Όπως όταν πηγαίναμε άσχημα δεν έπρεπε να απογοητευόμαστε ούτε τώρα που πάμε καλά πρέπει να «πετάμε στα σύννεφα».
Τέλος για τα συνθήματα των φιλάθλων τόνισε: «Αυτή είναι η μοίρα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Τη μια καταδικάζεσαι, την άλλη αποθεώνεσαι. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού»!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass