ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΛ-Λεβαδειακός: Τζοβάρας

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2017 16:31

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2017-18.

Ο 33χρονος , Γιώργος Τζοβάρας, από το Σύνδεσμο Φθιώτιδας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Λεβαδειακό, που θα γίνει αύριο Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του η Χρυσούλα Κουρομπύλια από τη Δυτική Αττική και ο Κυριάκος Μερκενίδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μητροφάνης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.
Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, επίσης αύριο στη Λεωφόρο. Ο διεθνής Αθηναίος ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τους Γιάννη Τουμπακάρη και Κούλα Χασάν, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος και παρατηρητής ο Γιάννης Σπυρόπουλος.
Στο άλλο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Σταύρος Μάνταλος του Συνδέσμου Καβάλας.
Τέλος ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος θα διευθύνει την αναμέτρηση Ατρομήτου Αθηνών-Ξάνθη στο οποίο ο πρώτος βοηθός θα είναι επίσης ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκάγκας.
Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής:

 

• ΑΥΡΙΟ 28/10
15:00 ΑΕΛ-Λεβαδειακός: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος : Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μπαλτάς (Αχαϊας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαϊας), παρ.: Φαντόπουλος (Πειραιά)
19:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Παπαπέτρου (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών), Κούλα (Ξάνθης), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

 

• ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10
15:00 Ξάνθη-Ατρόμητος: Τζήλος (Λάρισας), Γκάγκας (Λάρισας), Χουσκόγλου (Θράκης), 4ος : Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)
17:15 Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας), Πήττας (Ηλείας), 4ος : Πουλήμας (Κέρκυρας), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
17:15 Λαμία-Πλατανιάς: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ.: Γιακουμής (Αθηνών)
19:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ: Μάνταλος (Καβάλας), Ακρίβος (Αθηνών), Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών), παρ.: Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

 

• ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10
19:30 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Καραντώνης (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), 4ος : Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Λιόλιος (Λάρισας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass