ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Φωνάξατε όλοι «παρών»

• Σήμερα ανάλυση τακτικής ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2017 22:29

Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης αναδεικνύεται σε μεταρρυθμιστής της ΑΕΛ και από τη μέρα που ανέλαβε προπονητής η λαρισινή ομάδα πήρε τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα με εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και επαγγελματικές με αντιπάλους τον Πλατανιά Χανίων για το πρωτάθλημα και με την Παναχαϊκή προχθές για το κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα η προχθεσινή νίκη με 3-0 επί της πατρινής ομάδας αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Χρειάζεται απλά μια νίκη στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης ή και ισοπαλία εφόσον το ίδιο αποτέλεσμα φέρει και η Παναχαϊκή κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα προχθές η ομάδα της ΑΕΛ αγωνίσθηκε με παίκτες που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής και οι οποίοι ικανοποίησαν τον προπονητή Ηλία Φυντάνη με την απόδοσή τους και χθες τους είπε στα αποδυτήρια λίγο πριν την προπόνηση: «Συγχαρητήρια σε όλους σας, φωνάξατε όλοι ότι είστε «παρών» και με τη εμφάνισή σας διεκδικείτε θέση βασικού στην ομάδα. Παίξατε πολύ καλά και μπορείτε όλοι να βοηθήσετε την ομάδα. Αυτό θα είναι και το μυστικό μας για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Ο Ηλίας Φυντάνης το μόνο που διαπίστωσε είναι ότι λείπει απ’ ορισμένους παίκτες ο ρυθμός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό οφείλεται σε ελλιπή προετοιμασία που υπάρχει από μερικούς ενώ σίγουρα κάποιοι θέλουν και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.
Πάντως αυτό που βλέπουμε αγωνιστικά είναι ότι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έχει ανέβει και θεωρεί μυστικό για την άνοδο της αγωνιστικής απόδοσης τις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση στις 5 το απόγευμα στην οποία ο Φυντάνης θα δείξει την τακτική για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, ένα παιχνίδι που αν η ΑΕΛ το κερδίσει τότε πολλά «σύννεφα» θα διαλυθούν και μπορεί να ελπίζει η λαρισινή ομάδα σε σημαντική βελτίωση της βαθμολογικής της θέσης.
Οι πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με την ενδεκάδα είναι ότι δύσκολα θα δούμε κάποιες αλλαγές αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Το ευχάριστο είναι ότι από χθες προστέθηκε ένας ακόμα παίκτης στη διάθεσή του προπονητή και αυτός είναι ο Γκόλιας που αποθεραπεύτηκε και έβγαλε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass