ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΙ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ-ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ (15:00)

Την Κυριακή στο Μενίδι ο Απόλλωνας

• Eτοιμοι οι «κυανόλευκοι» για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2017 22:19

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Football League έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή αφού οι τέσσερις(σ.σ. Απόλλων Λ., ΑΕ Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας, ΑΟΧ Κισσαμικός) από τις πέντε ΠΑΕ, που ήταν να καταθέσουν τα συμπληρωματικά στοιχεία στην ΕΕΑ, το έπραξαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, οπότε λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα.


Πλέον, μένει μόνο ο Αχαρναϊκός, που έχει προθεσμία ως και μεθαύριο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.
Πάντως, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ακόμη και αν δεν πάρει άδεια από την ΕΕΑ η ομάδα από το Μενίδι, το παιχνίδι της με τον Απόλλωνα Λάρισας(15:00), θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της πρεμιέρας, ο Άρης ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αιγινιακό, ματς που θα είναι και τηλεοπτικό και θα γίνει Σάββατο (ΕΡΤ), ενώ το άλλο παιχνίδι, που θα είναι τηλεοπτικό θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Δράμα ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τη Δευτέρα θα γίνει το παιχνίδι Πανσερραϊκός-ΟΦΗ.
Όλα τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή. Οι αναμετρήσεις αρχίζουν όλες στις 15:00. Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10
-Άρης-Αιγινιακός (TV)
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10
-ΑΟΧ Κισσαμικός-Καραϊσκάκης
-Εργοτέλης-Καλλιθέα
-Αχαρναϊκός-Απόλλων Λάρισας
-Παναχαϊκή-Τρίκαλα
-Βέροια-Απόλλων Πόντου
-Σπάρτη-Παναιγιάλειος
-Δόξα Δράμας-Αν. Καρδίτσας (TV)
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10
-Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
Πριν όμως από την πρεμιέρα της Football League, οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση, καθώς μεθαύριο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου θα αγωνισθούν στο στάδιο Αλκαζάρ στις 19:30, με την ΑΕΚ.
Παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (2η αγωνιστική) και οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν κόντρα στην «Ένωση» να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Οι δύο ομάδες μετά τους αγώνες της 1ης ημέρας έχουν από τρεις βαθμούς και η μεταξύ τους αναμέτρηση, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη είναι ότι όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και χθες στην πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, έδειξαν πολύ μεγάλη διάθεση.
Σήμερα η πρωινή προπόνηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Τερψιθέας και αύριο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε ένα παιχνίδι)
AEK    2-0    3
Απόλλων Λ.    2-1    3
Καλλιθέα    1-2    0
Λαμία    0-2    0

 

Συγκέντρωση και προπόνηση των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λ.

Σήμερα και ώρα 19:30 καλούνται οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας να βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χρήστου Γκάτα, όπου θα γίνει  προπόνηση, ενόψει φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσουν.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass