Η ΦΑΡΣΑΛΙΝΗ ΚΡΙΣΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2016

Από τα Χανιά στο Ρίο

*Η νεαρή δισκοβόλος με την πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα (61.40) έπιασε το όριο και για το Παγκόσμιο του Πεκίνου

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2015 0:08

Έριξε μια βολή από τα Χανιά της Κρήτης και την … έφτασε ως το Ρίο της Βραζιλίας. Ο λόγος για τη Φαρσαλινή δισκοβόλο, Κρίστι Αναγνωστοπούλου που έγραψε ιστορία καθώς τσέκαρε το εισιτήριο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Νωρίτερα ωστόσο θα πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Πεκίνο. Η Κρίστι Αναγνωστοπούλου, ήταν αναμφίβολα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στα «Χανιά 2015».Η αθλήτρια της ΑΕΚ επικράτησε του αγώνα με 61,40 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ (προηγούμενο 60,59 μ.), είναι η πέμπτη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα. Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 14 του μηνός στο Ραμπάτ, στο Challenge της IAAF.

Άτυχη λόγω ανέμου ήταν η Λαρισαία Χάιδω Αλεξούλη. Αν ο άνεμος δεν ήταν ευνοϊκός τότε από το Σάββατο θα πανηγύριζε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Ακόμη κι έτσι η Λαρισαία Χάιδω Αλεξούλη έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη από το 6,69 μ. (2,4 μ.), που σημείωσε στο μήκος. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε ακόμη άλμα στα 6,42 μέτρα. Δεύτερη με 6,28 μ. ήταν η Ευαγγελία Γαλένη και τρίτη η Έφη Κολοκυθά (6,26 μ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass