ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

«Συγγνώμη για τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν»

*Με τη νίκη του Λαυρίου ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα της Α1 *Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 15:02

Αναφορικά με κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια εισόδου μερίδας φιλάθλων στο κλειστό της Νεάπολης, στο παιχνίδι του Γυμναστικού με τον Πανιώνιο και τα οποία αφορούσαν στην έκδοση των εισιτηρίων, η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της για τυχόν προβλήματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια εισόδου μερίδας φιλάθλων στο κλειστό της Νεάπολης, στο παιχνίδι του Γυμναστικού με τον Πανιώνιο.
Ο λόγος είναι καθαρά το σύστημα έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καθώς χρειάζεται ενάμισι λεπτό να εκδοθεί το κάθε εισιτήριο και αυτό σημαίνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να δημιουργηθούν ουρές στα τρία εκδοτήρια του γηπέδου.
Όσο καλή διάθεση και να υπάρχει από την ομάδα μας για να αποφευχθούν αυτά τα περιστατικά, δεν είναι στο χέρι της ΚΑΕ να διορθώσει το πρόβλημα. Υπάρχουν τεχνικοί λόγοι, και μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι βάσει του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού συστήματος, εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να εκδοθούν πάνω από 150-200 εισιτήρια μέσα σε μία ώρα, όσα εκδοτήρια και αν υπάρχουν στο γήπεδο.
Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα και καθυστερήσεις και δεδομένου ότι έρχονται σπουδαία ματς, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό σε δύο εβδομάδες, συνιστούμε στους φιλάθλους μας να φροντίσουν να προμηθεύονται νωρίτερα τα εισιτήριά τους, όταν θα ξεκινάει κάθε φορά η προπώληση των εισιτηρίων».
ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ «ΣΚΟΤΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΥΜΗ
Πρεμιέρα με το δεξί για το Λαύριο στην Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη υπερασπίστηκε την έδρα της με 78-65 επί της Κύμης, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστή τον Μουρ (15π., 6ασ.). Στον αντίποδα, Τζόουνς (15π.) και Τρέιλορ (13π.) πάλεψαν για μία ανατροπή που δεν ήρθε ποτέ.
Τα δεκάλεπτα: 27-10, 41-27, 55-42, 78-65
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Τζόνσον 4, Βεργίνης 6 (1), Λεγκίκας, Νίξον 9 (3), Περράκης, Γιαννακόπουλος, Κακλαμανάκης 7, Μέιερ 13 (3), Ουίγκινς 7 (1), Μουρ 15 (1), Γκρέι 5 (1), Κουζέλογλου 12 (1).
ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 4, Έντουαρντς, Οκερέαφορ 6, Γερομιχαλός, Τσαγκαράκης 8 (2), Τζόουνς 15 (2), Γλυνιαδάκης 5, Σακελλαρίου, Τρέιλορ 13, Ο’ Μπράιαν 6, Σμιθ 8, Εζόμο.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Γυμναστικός-Πανιώνιος    98-68
ΑΕΚ-Τρίκαλα    91-72
Κολοσσός –Ρέθυμνο    64-63
ΠΑΟΚ–Προμηθέας    73-79
Κόροιβος –Άρης    71-55
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός    68-71
Λαύριο-Κύμη    78-65
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Γυμναστικός    2    (1-0)
Κόροιβος    2    (1-0)
ΑΕΚ    2    (1-0)
Λαύριο    2    (1-0)
Προμηθέας    2    (1-0)
Παναθηναϊκός     2    (1-0)
Κολοσσός    2    (1-0)
Ρέθυμνο    1    (0-1)
Ολυμπιακός    1    (0-1)
ΠΑΟΚ    1    (0-1)
Κύμη    1    (0-1)
Τρίκαλα    1    (0-1)
Άρης    1    (0-1)
Πανιώνιος    1    (0-1)
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κύμη - Ολυμπιακός
Προμηθέας - Γυμναστικός
Παναθηναϊκός ‏ - ΠΑΟΚ
Άρης - ΑΕΚ
Πανιώνιος - Κολοσσός
Ρέθυμνο - Κόροιβος
Τρίκαλα - Λαύριο
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου ανδρών. Η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλους την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση, ενώ στο άλλο ζευγάρι ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Οι αγώνες θα είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 17/2/18 στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τον Παναθηναϊκό αντιπροσώπευσαν στην κλήρωση οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, την ΑΕΚ οι Σταύρος Δουβής και Γιώργος Χήνας, τον Άρη ο Δημήτρης Παπακυριάκης, ενώ από τον Ολυμπιακό δεν παρευρέθηκε κανείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass