ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Ο Μασούρας είναι καινούργια μεταγραφή

*Με πολύ καλή ψυχολογία θα παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό *Προβλήματα με πολλούς τραυματίες *Αύριο εργομετρικές εξετάσεις

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 22:00

Μπορεί να γνώρισε η ΑΕΛ προχθές την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0, όμως από το φιλικό αυτό υπήρξαν και θετικά στοιχεία.


Οι «βυσσινί» λοιπόν κέρδισαν τον νεαρό αμυντικό Γιάννη Μασούρα, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία και έδειξε πως μπορεί να αγωνισθεί στη βασική ενδεκάδα.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Απορώ γιατί ο Μασούρας δεν έπαιζε μέχρι τώρα και ήταν στη ναφθαλίνη. Για 90’ ήταν πάρα πολύ καλός και δεν είναι μόνο δική μου επισήμανση, αλλά και όσων παρακολούθησαν το φιλικό.
Είναι ουσιαστικά μια καινούργια μεταγραφή και αν συνεχίσει έτσι θα βοηθήσει την ομάδα και παράλληλα θα δικαιώσει εκείνους που πιστεύουν στο ταλέντο του.
Είμαι ευχαριστημένος και από τον Μπάλλα, ο οποίος ανεβαίνει συνεχώς και προς τιμήν του αγωνίσθηκε για 81’, ενώ αρχικά του είχα πει πως θα παίξει για ένα ημίχρονο.
Για το φιλικό θέλω να επισημάνω πως δεν κινδυνέψαμε ποτέ και δεχθήκαμε ένα γκολ που ξεκίνησε από λάθος δικό μας, στο κέντρο του γηπέδου.
Κάναμε όμως και επτά τελικές προσπάθειες, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν για γκολ.
Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα φιλικό, όπου ο προπονητής βλέπει και τα καλά στοιχεία και τι πρέπει να διορθωθεί για τη συνέχεια».
*Όσον αφορά στον αγώνα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο κ.Φυντάνης τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, διότι πιστεύω πάρα πολύ στα παιδιά. Δουλεύουνε καθημερινά με διάθεση, η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ευελπιστώ πως μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».
ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Αγωνιστικά τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα, καθώς υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που λόγω τραυματισμών δεν ακολουθούν το πρόγραμμα με τους συμπαίκτες τους.
Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει επιστρέψει από την πατρίδα του και μόλις γυρίσει τη μαγνητική θα αξιολογήσει ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Μπασδέκης. Με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις υπολογίζεται να είναι έτοιμος μετά τις 15 Νοεμβρίου.
Επίσης και ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός Γκόλιας υπολογίζεται να επανέλθει μετά τις 5 Νοεμβρίου.
Καλύτερα είναι ο Λαγός που ανεβάζει στροφές, όμως πολύ δύσκολα θα προλάβει να παίξει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ζίζιτς και Φατιόν ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από μεθαύριο Πέμπτη να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Χθες όσοι παίκτες αγωνίσθηκαν στο φιλικό με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Σήμερα δόθηκε ρεπό από τον προπονητή τους και αύριο από τις 2 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. θα περάσουν ανά ζευγάρι από εργομετρικές εξετάσεις.
Την Πέμπτη θα γίνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, την Παρασκευή μία, το Σάββατο μία και την Κυριακή η ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί για την Αθήνα και το απόγευμα θα προπονηθεί σε γήπεδο στην πρωτεύουσα.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass