ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Σκληρή επίθεση Κούγια σε Σαββίδη και υιό…

• Σας έχουν κακομάθει οι «πολιτικοί ραγιάδες» και οι ραγιάδες της Θεσσαλονίκης και για μια ισοπαλία στο ποδόσφαιρο χάσατε έναν ανιδιοτελή φίλο και μάλλον καλό δικηγόρο» • Γ. Σαββίδης: «Ήμουν στο εξωτερικό»

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2017 16:05

Με αφορμή την προχθεσινή διαρροή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη προς συνεργάτες του ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας «ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» προκάλεσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να δώσει μια σκληρή απάντηση στον Ιβαν Σαββίδη αλλά και στον γιο του ενώ παρουσιάζει στοιχεία με πανελλήνιο ενδιαφέρον αλλά και λαρισινό.
Η απάντηση του κ. Κούγια αναφέρει τα εξής:


«Κύριε Ιβάν Σαββίδη
Η έκφραση την οποία τολμήσατε να εκστομίσετε για μένα ότι «χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο Κούγιας» είναι άκρως υποτιμητική για τον οποιονδήποτε εις βάρος του οποίου απευθύνεται και ποινικώς κολάσιμο.
Αποτελεί δε και ακραία προσβολή προσωπικότητος και έχει ως συνέπεια μεγάλη χρηματική αποζημίωση.
Κύριε Ιβάν Σαββίδη,
Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και μετά από το προσωπικό σας μήνυμα «να συζητήσουμε να αναλάβω υποθέσεις σας ως δικηγόρος» και τολμήσατε να δημοσιοποιήσετε τέτοια φράση εναντίον μου, αλλά μετά από 6 χρόνια στην Ελλάδα θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί, ότι μπορεί 400 χρόνια τουρκοκρατίας να άφησαν πίσω τους «ραγιάδες» (ελπίζω αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις σας στα ελληνικά να σας εξηγήσει τι σημαίνει), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι υπερήφανοι, αξιοπρεπείς και ανεξάρτητοι άνθρωποι.
Εγώ δυστυχώς για εσάς επί δεκαετίες αυτό το επιβεβαιώνω, είτε στο λειτούργημά μου ως δικηγόρου (γι’ αυτό άλλωστε μου ζητήσατε να συνεργαστούμε), είτε ως δημόσιο πρόσωπο ανάλογα με τις συμπεριφορές οι οποίες εκδηλώνονται εις βάρος μου, είτε από «κορυφαίους» πολιτικούς, είτε από «κορυφαίους» επιχειρηματίες, όπως εσείς, είτε από τον οποιονδήποτε αληταρά ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι πρόλαβε να μάθει τι έπαθε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μάνατζερ του Τσανδάρη, από τον υπάλληλό σας στον ΠΑΟΚ και τους κακοποιούς οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν, τι έπαθε ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Γιώργος Δώνης για να υποχρεωθεί να λύσει το συμβόλαιό του, τι έπαθαν ο ευπατρίδης Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο όμοιός σας Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ για να πάρει επιτέλους ο ΠΑΟΚ ένα Κύπελλο και να πάψουν οι υπερήφανοι οπαδοί του να σας χλευάζουν.
Δεν περίμενα ποτέ ότι αντί να διώξετε χτες από τον μεγάλο ΠΑΟΚ αυτόν τον αληταρά ο οποίος έβριζε συνεχώς με τις χυδαιότερες φράσεις στα αγγλικά τις μάνες του προπονητού μας κ. Φυντάνη, του γιατρού μας κ. Μπασδέκη και των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών μας κάθε φορά που περνούσε μπροστά μας και όταν πήγα να τον ηρεμήσω, αφού το παιχνίδι είχε τελειώσει και είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι αφού δεν χάσαμε, αυτός έβρισε και τη δική μου μάνα και μένα τον ίδιο.
Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν είχα ούτε έναν σωματοφύλακα και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να αντιμετωπίζω αυτού του είδους τους αλήτες που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μου, με τον τρόπο που μπορείτε εσείς να τους αντιμετωπίσετε που έχετε σωματοφύλακες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζομαι ψυχίατρο.
Εγώ δεν έχω μέλος της οικογενείας μου που κάνει κάθε λεπτό αυτού του είδους τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως κάνει μέλος της οικογενείας σας προσβάλλοντας και απειλώντας οπαδούς, ιδιοκτήτες, προπονητές και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, ούτε έχω μέλος της οικογενείας μου που σε τόσο μικρή ηλικία να χρειάζεται ολόκληρο προσωπικό στρατό και να πηγαίνει ξημερώματα στο γήπεδο του ιστορικού Άρη και να παίζει τον ύμνο του ΠΑΟΚ, αλλά και να έρχεται φιλοξενούμενος στο γήπεδό μας στην πολυτελή και ασφαλή σουίτα που του παραχωρήσαμε και συνοδευόμενος από δεκάδα σωματοφυλάκων να προσβάλλει τους οπαδούς μας με υβριστικές εκφράσεις και άσεμνες χειρονομίες.
Για τη συμπεριφορά του νεαρού μέλους της οικογενείας σας είμαι βέβαιος ότι έχετε προβληματιστεί εάν χρειάζεται ψυχίατρο και βεβαίως και για το νεαρό μέλος της οικογενείας σας το οποίο είναι κορυφαίο μέλος της διοικήσεως του ΠΑΟΚ και για τον αληταρά ποδοσφαιριστή σας η ανεξάρτητη και υπερήφανη ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.
Εγώ προσωπικά δεν είμαι Παπαθανασάκης για να του πετάτε τριακόσια χιλιάρικα και να τον ξεφτιλίζετε, ξεφτιλίζοντας και τον ιστορικό Ηρακλή, ούτε διοίκηση του Άρη που δεν τόλμησε να κάνει καταγγελία στα αρμόδια όργανα.
Μπορεί στη Λάρισα, και γνωρίζω πώς, να βγάλατε έναν Παοκτζή πρόεδρο της Ενώσεως, γεγονός που προσβάλλει του οπαδούς μας, αλλά εγώ δυστυχώς για σας εκτός από οικονομικά ανεξάρτητος δεν είμαι και ραγιάς.
Σας έχουν κακομάθει οι «πολιτικοί ραγιάδες» και οι ραγιάδες της Θεσσαλονίκης και για μια ισοπαλία στο ποδόσφαιρο χάσατε έναν ανιδιοτελή φίλο και μάλλον καλό δικηγόρο.
Καταγγελία για την ανακοίνωσή σας και για μένα και για τη διαιτησία θα κάνει και η ΠΑΕ ΑΕΛ στα αρμόδια όργανα.
Όσον αφορά στις δηλώσεις σας για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, ο συγκεκριμένος διαιτητής σάς χάρισε μόνο ένα πέναλτι του Βαρέλα στον Περρόνε, σας χάρισε μόνο μια κόκκινη κάρτα από το σπάσιμο της μύτης με αγκωνιά στον Κρίζμαν (πέρασε όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο και αύριο θα του γίνει ανάταξη), σας χάρισε τουλάχιστον 4 κίτρινες κάρτες από σκληρά φάουλ, αλλά μάλλον περιμένατε πολλά περισσότερα από το αγαπημένο παιδί του προέδρου της ΕΠΣ Ηπείρου κ. Βρακά, του οποίου ο γιος είναι αρχηγός της Κ20 του ΠΑΟΚ.
Λυπάμαι που μάλλον σας είχαν διαβεβαιώσει οι άνθρωποί σας στη Λάρισα, ότι το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στη Λάρισα είναι τόσο ευγενικό και ανεκτικό, που είχαν αφήσει τον Μπέο να κάνει βόλτες στο AEL FC ARENA, αλλά αυτά έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί».

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ
Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ όπου αναφέρει ότι θα κάνει τρεις καταγγελίες, μία κατά του Ιβάν Σαββίδη, μια κατά του υιού του και μία για τη διαιτησία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι θα προβεί σε τρεις καταγγελίες. Καταγγελία κατά του Ιβάν Σαββίδη θα καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας για την ακραία επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά του κ. Αλέξη Κούγια και για την ακραία επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση των διαιτητών του αγώνα και της ΚΕΔ.
Η δεύτερη καταγγελία θα είναι εις βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Σαββίδη για τα όσα εξυβριστικά με λόγια και χειρονομίες έκανε και είπε εις βάρος εκατοντάδων οπαδών μας, οι οποίοι είχαν θέσεις με εισιτήρια διαρκείας ακριβώς κάτω από τη σουίτα που φιλοξενήσαμε αυτόν, τους φίλους του και τους σωματοφύλακές του.
Και η τρίτη καταγγελία θα είναι εις βάρος του Μαροκινού ποδοσφαιριστή Ελ Καντουρί για τα όσα εξυβριστικά έκανε με χειρονομίες και είπε με υβριστικές φράσεις κατά του προπονητού μας Ηλία Φυντάνη, του γιατρού μας Γιώργου Μπασδέκη, των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών μας και κατά του κ. Αλέξη Κούγια τα τελευταία λεπτά και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Όπως είναι γνωστό για να υπάρξει τιμωρία από τα αρμόδια όργανα πρέπει να γίνει καταγγελία εντός 48 ωρών. Οι καταγγελίες θα υποστηριχτούν με ένορκες μαρτυρίες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στον Αλέξη Κούγια ότι αυτές τις ημέρες δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, αντίθετα με τις διαρροές της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναφέρει τα εξής: «Εκτός από όλα τα άλλα, χρειάζεσαι και οφθαλμίατρο… Αλέκο, πες σε αυτούς που σου υπαγορεύουν τις ανακοινώσεις, ότι δεν ήμουν στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Αν ήμουν στη Λάρισα σίγουρα θα το ήξερες… Υ.Γ. Όπου φυσάει ο άνεμος».
Λίγο νωρίτερα είχε κάνει το εξής σχόλιο στην ίδια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια προς τον Ομάρ Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ: «Όταν φτύνεις έναν παίκτη μας, είναι σαν να φτύνεις όλη την οικογένειά μας. Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό. Και μα το θεό επιτέλους αποφάσισε πού φτύνεις και πού γλύφεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass