ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΕ ΜΕ 2-1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

«3 στα 3» για τη Δόξα Αργυροπουλίου

• Ο Ηρακλής Λάρ. κέρδισε στο ντέρμπι της ημέρας τον Δωτιέα Αγιάς με 2-0 • Μεγάλο «διπλό» για τα Βούναινα στη Γιάννουλη (0-1) • Συνεχίζουν αήττητοι Κίσσαβος Συκουρίου και Σμόλικας Φαλάνης

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2017 22:12

Η Δόξα Αργυροπουλίου διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές είναι η μοναδική ομάδα που μετρά ισάριθμες νίκες.

Η τελευταία επιτυχία των «κιτρινόμαυρων» σημειώθηκε επί του μαχητικού ΠΟΕ με σκορ 2-1 μετά από ανατροπή.
Ο Ηρακλής Λάρισας ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της ημέρας, καθώς επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με 2-0, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην επανάληψη στον Τύρναβο κερδίζοντας με 4-1.
Πολύ σημαντικές νίκες πέτυχαν ο Σμόλικας Φαλάνης με 2-0 επί του Αετού Αμυγδαλέας και ο Κίσσαβος Συκουρίου με 2-1 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας, που διατήρησαν το αήττητο.
Η έκπληξη της ημέρας ανήκει στα νεοφώτιστα Βούναινα που πήραν παλικαρίσια νίκη μέσα στη Γιάννουλη με 1-0, ενώ η Λάρισα 2012 πέτυχε το «δύο στα δύο» μετά το 3-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Τέλος ο Φαλανιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Τάσου Μπεριτζά, με 2-1 στο Δαμάσι.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Συκούριο - Αστραπή Ν. Π.    2-1
Λάρισα 2012 – Βλαχογιάννι    3-0
Ηρακλής Λάρ. - Δωτιέας Αγιάς    2-0
Δαμασιακός – Φαλανιακός    1-2
Οικονόμος - Τύρναβος 2005    4-1
Αργυροπούλι - ΠΟ Ελασσόνας    2-1
Σμόλικας – Αμυγδαλέα    2-0
Δήμητρα Γιάνν. – Βούναινα    0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αργυροπούλι    4-1    9
Ηρακλής Λάρ.    7-3    7
Σμόλικας    4-1    7
Συκούριο    4-2    7
Οικονόμος    10-3    6
Λάρισα 2012    6-2    6
Δήμητρα Γιάνν.    2-1    6
Αμυγδαλέα    5-2    4
Δωτιέας Αγιάς    3-4    4
Βούναινα    4-5    3
ΠΟ Ελασσόνας    4-5    3
Φαλανιακός    2-3    3
Τύρναβος 2005    3-6    3
Δαμασιακός    3-6    1
Αστραπή Ν. Π.     2-9    0
Βλαχογιάννι    2-12    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/10, 16:00)
Δωτιέας Αγιάς     -     Λάρισα 2012
Φαλανιακός     –     Βλαχογιάννι
Τύρναβος 2005     -     Ηρακλής Λάρ.
ΠΟ Ελασσόνας     –     Δαμασιακός
Αμυγδαλέα     –     Οικονόμος
Βούναινα     –     Αργυροπούλι
Αστραπή Ν. Π.     –     Σμόλικας
Δήμητρα Γιάνν.     -     Συκούριο


Αναλυτικά τα παιχνίδια της 3ης ημέρας της διοργάνωσης:

 

ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ
Η Δόξα Αργυροπουλίου ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΠΟΕ (2-1) και παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το απόλυτο, δηλαδή τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι πρωτοπόροι αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον υψηλόσωμο επιθετικό Ταρταμπούκα που σκόραρε δις. Σε ό,τι αφορά στον ΠΟΕ, σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να λεχθεί ότι «αυτοκτόνησε» καθώς σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Το 0-1 έγινε στο 40’ με τον Μπόντε, ενώ τα γκολ των γηπεδούχων από τον Ταρταμπούκα σημειώθηκαν στο 70’ και στο 87’. Δύο δοκάρια με τους Παναγιώτου και Μπόντε είχε ο ΠΟΕ εκτός από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Τσένος, Ζάχος, Περήφανος, Καφές, Σαΐτης (71’ Μπαχτσιβάνος Σ/Χ) , Κυρίτσης (90’ Βουγιατζής Θ.), Κόκκορας, Ταρταμπούκας, Γκαραγκούνης (87’ Τσούτσας), Τσιάκος.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας, Περτζιόνι, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Θ., Μπόντε (80’Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Παναγιώτου (75’ Καραμάνος), Ματούλας, Παπαχρήστος, Γελαλής (55’ Μπούνα).

 

ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
Ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε στο ντέρμπι της ημέρας τον Δωτιέα Αγιάς με 2-0 και αναρριχήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μία δίκαιη νίκη για τους «κυανόλευκους» που ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους και δημιούργησαν, παρουσίασαν πολύ καλά στοιχεία και ήταν παραγωγικοί στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά ο Δωτιέας δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, δεν μπόρεσε να βρει τους διαδρόμους για να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα και αν μη τι άλλο η απουσία του Σούλι από την άμυνα ήταν εμφανής.
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, έβγαιναν οργανωμένα στην επίθεση και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 13’ όταν η κεφαλιά του Παπαμάνου μετά από φάουλ του Κοντοθανάση πέρασε λίγο άουτ, ενώ η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 29’ όταν ο Αποστόλου από θέση έξω δεξιά, σέντραρε στον αμαρκάριστο μπροστά στο τέρμα του Ζαφειρίου, ο τελευταίος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Κουτσιρίμπας έκανε την απόκρουση του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Στο 32’ χάθηκε μία ακόμα καλή στιγμή για τον Ηρακλή, όταν ο Αποστόλου και ο Γιαννακόπουλος έπαιξαν το 1-2, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα και ο επερχόμενος Πατσής με δυνατό σουτ σημάδεψε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι προσπάθειες των παικτών του Ηρακλή, καρποφόρησαν στο 34’ όταν ο Γκιουρσάνης, μετά από μία έξοχη ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η μόνη αξιόλογη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 39’ με το κοντινό σουτ του Τσατσαλίδη από πλάγια δεξιά που πέρασε άουτ.
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Ηρακλής αιφνιδίασε τον αντίπαλό του και σφράγισε τη νίκη. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Ζαφειρίου, έβγαλε στον κενό χώρο τον Φορτομάρη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0.
Στο 61’ ο Δωτιέας πλησίασε στο γκολ όταν το φάουλ του Τσιρογιάννη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ, ενώ στο 84’ μετά από σέντρα του Γιαννακόπουλου, ο Μπέτσιος στην προσπάθειά του να απομακρύνει παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ όμως έσωσε την κατάσταση ο τερματοφύλακας Κουτσιρίμπας.
Ο Δωτιέας, αν και προσπάθησε στην επανάληψη, δεν μπόρεσε να «σπάσει» την αντίπαλη άμυνα κι έτσι το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Φακής, που αρκετές φορές χρειάστηκε να ηρεμήσει τα πνεύματα Στις αποφάσεις του (με εξαίρεση κάποια μικρά λάθη) κατά κανόνα ήταν σωστός. Βοηθοί του ήταν οι κ. Στάικος και Νατσιούλας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Παπαμάνος, Μόσχος, Μπάμης, Γιαννακόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης (90’ Ψωμολιάς), Ζαφειρίου (88’ Παπαγιαννούλης), Αποστόλου (85’ Φώτος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ριζούλης, Ν. Γούτος (90’ Τσαγκαλάς), Τσακάλι, Ε. Γούτος (75’ Μπέτσιος), Ντελής (82’ Παπαδόπουλος), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Χαλάτσης (48’ Φλέγκας), Τσιρογιάννης, Υφαντής.

 

«ΧΤΙΖΕΙ» ΣΕΡΙ  Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ
Πολύ σημαντική νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης. Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη επικράτησε με 2-0 του Αετού Αμυγδαλέας έχοντας ουσία στο παιχνίδι της.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Κολοβός, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Λιούσκας, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο 16χρονος Ζιώγας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από ωραία συνδυασμένη ενέργεια των Τεκέδη-Κακαβίτση.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (85’ Κακανούλιας), Σκούπρας, Δολιάνης, Κολοβός (82’ Τανάγιας), Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης, Τάχας (75’ Τεκέδης), Κατσαρός (72’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός (70’ Κλούρας), Μούτσιος (75’ Σάρα), Περδίσκης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Ντιντής, Ραμάι (79’ Νταμπαλέτσιος), Δημητρέλης, Σπανός (65’ Φούντας), Καρβούνης.

 

ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ
Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου, αυτή τη φορά (και παρά τις απουσίες που είχε) επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 2-1. Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού παραμένει αήττητη στα μέχρι τώρα παιχνίδια, πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα.
Ανοικτό παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 18’ με τον Πετράκη μετά από συνδυασμένη προσπάθεια και τελική πάσα του Γκαμπέτα.
Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι καθώς ο Καλτσάς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (ακατανόητη όπως την χαρακτήρισε ο τεχνικός της Αστραπής, Βαγγέλης Μπρισίμης) και έμεινε με δέκα παίκτες.
Στο 40’ το σκορ έγινε 2-0, όταν ο Κατσιάνος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον τερματοφύλακα και σημείωσε αυτογκόλ.
Παρά το γεγονός ότι η Αστραπή έπαιζε με δέκα παίκτες ενέτεινε τις προσπάθειές της και στο 53’ κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Γκανάτσιος, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Κορδέλας, Αργύρης, Πλιάγκας (90’ Δημάκης), Πετράκης (80’ Αγγέλης), Ζαΐρές (65’ Καρβούνης).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σιάρκος, Μάρκου, Κατσιάνος, Τσεκούρας, Βενέτης, Καψιώχας, Μπέτσης (50’ Αργυρακούλης), Καλτσάς, Σκόμπας (55’ Χλωρός), Ιωαννίδης.

 

ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Τυρνάβου 2005 με 4-1 σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην επανάληψη.
Στο 11’ μετά από απόκρουση στην αμυντική γραμμή, ο Τόλιος διένυσε το μισό σχεδόν γήπεδο βγήκε απέναντι στον Γραβάνη και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0.
Στο 21’ ο Γραβάνης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο «παραθυράκι» της εστίας του σε σουτ του Χάμου κρατώντας έτσι την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Τύρναβο που στο 48’ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολιού πάνω στον Μπάκο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πατσιωτός ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Από κει και πέρα ο Οικονόμος ανέβασε στροφές και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του. Αρχικά στο 55’ ο Κουμπούρας εκτελώντας φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής, αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Γραβάνη, που προσπάθησε να αποσοβήσει τον κίνδυνο αλλά τελικά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα για να γίνει έτσι το 2-1.
Στο 59’ ο Τζιόλας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 65’ ύστερα από προσπάθεια και γύρισμα του Γκαμπέτα, ο Κακαράντζας εξ’ επαφής έγραψε το 3-1, ενώ στο 90’+3’ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Πλαηγιάννη, ο Δραχαλίβας με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Β. Σακοράφας (61’ Κακαράντζας), Γκαμπέτας (79’ Σαπάκος), Μιφτάρι (85’ Χρ. Σακοράφας), Δραχαλίβας, Τόλιος (74’ Παληγιάννης), Χάμος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Παραφέστας): Γραβάνης, Φιλίππου, Βλιώρας, Ντουνούδης (68’ Απ. Καλέσης), Κοκόμπελης (54’ Γαλάνης), Πατσιωτός, Γανός (70’ Παυλόπουλος), Καρακάνος, Γκαδρής (59’ Τσακίρης), Τζιόλας, Μπάκος.

 

«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Λάρισα 2012, αυτή τη φορά επί της Δόξας Βλαχογιαννίου με 3-0. Οι γηπεδούχοι που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, άνοιξαν το σκορ στο 55’ με το πλασέ του Β. Φλώρου μετά από σέντρα του Βούζα. Στο 85’ ο Θ. Μανακούσιος επιχείρησε σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ο Τσάκος πήρε το ριμπάουντ και ανετράπη εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 90’+2’ ο Π. Κίτσιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σφραγίζοντας τη νίκη της Λάρισας 2012. Ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους (με κεφαλιά στο οριζόντιο) είχε στο 44’ ο Π. Φλώρος.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεγιάδης): Μπρέλλας, Φλώρος Β., Φλώρος Παν. (73’ Μανακούσιος Θ.), Κίτσιος Π., Φλώρος Βαλ., Σελήνης (72’ Κριεμάδης), Μολάς, Τσάκος (85’ Καρτσαμπάς), Κίτσιος Δ., Δαλαμπύρας (70’ Καραλής), Βούζας.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μωυσίδης, Μάρκου, Πάσος, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (82’ Μπουζούκας Θ.), Γκάμπας (62’ Μπουζούκας Λ.), Φακίτσας Σ., Μπαντάης, Θανασούλης (82’ Γεωργούλης).

 

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ
Τα Βούναινα απέδειξαν ότι όποιος τους υποτιμήσει θα το πληρώσει. Η ομάδα του Θ. Εμμανουήλ πήρε παλικαρίσιο «διπλό» στη Γιάννουλη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Ήταν το πρώτο τρίποντο της σεζόν και παράλληλα μία νίκη ψυχολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους Ηλ. Μερτζανίδη, Σ. Χατζηλιάδη και Καρέτζο, με τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ. Πιο χαρακτηριστική φάση σημειώθηκε στο 5ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Σχοινά, ο Σουφχάρας στην προσπάθειά του να διώξει τον κίνδυνο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τελικά οι προσπάθειες των φιλοξενουμένων έλαβαν σάρκα και οστά με την έναρξη του β’ μέρους, στο 47’ όταν μετά από σέντρα του Σ. Χατζηλιάδη, ο Γκ. Καζάνι στόπαρε την μπάλα με το στήθος και με μονοκόμματο δυνατό σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας έγραψε το 0-1.
Τα Βούναινα συνέχισαν την επιθετική τους δραστηριότητα προκειμένου να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ για να σιγουρέψουν τη νίκη τους ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Η Δήμητρα Γιάννουλης δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, καταγράφοντας μία πολύ σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Μπαμπάλης, Σέντζας, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης (63’ Πουρνάρας), Γκατζούλης, Κατσανάγκας, Μάτος, Τσιαντούλης (63’ Πετράκης).
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Καρέτζος, Χατζηλιάδης Γ., Σχοινάς (64’ Γκομοσίδης), Χριστοδούλου Κ., Μερτζανίδης Ηλ., Χατζηλιάδης Σ. (85’ Ραπτόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Καζάνι Γκ. (90’ Μερτζανίδης Φ.).

 

«ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ» Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φαλανιακός μέσα στο Δαμάσι με 2-1 επί του τοπικού Δαμασιακού. Η παρουσία του νέου τεχνικού, Τάσου Μπεριτζά στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έφερε γούρι, καθώς ο Φαλανιακός πέρασε αλώβητος από μία δυνατή έδρα.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με γρήγορο ρυθμό και δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αλλά τελικά στο 17’ ο Αλεξανδρής με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Η απάντηση του Δαμασιακού ήρθε στο 32’ όταν ο Σουγλής κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσάλτας και ισοφάρισε σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Τσάλτα και Σουγλή, όμως ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου επενέβη σωτήρια.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η «χρυσή» αλλαγή, ο Καρακίτσιος με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βαρσάμη διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του Φαλανιακού.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζάς, Μπακαΐμης (72’ Μουσιάρης Δ.), Ιωαννίδης, Ντόκος, Τιούτιος (88’ Βίδρας), Σουγλής, Μόκας, Καρατζιόλης (62’ Ραπτοτάσιος), Τσάλτας, Λούτσος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Πανταζής Ηλ. (90’ Τσακνάκης), Αλεξανδρής (87’ Καρακίτσιος), Αλατάς Ι. (73’ Αλατάς Δ.), Παπαγεωργίου, Λυγούρας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass