ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η συνέχεια στο Καρπενήσι

• Την Πέμπτη θα γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της FootbaII League

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2017 22:28

Με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Απόλλων Λάρισας ολοκληρώνει σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και ακολουθεί το βασικό στάδιο, στο Καρπενήσι.

Η ομάδα θα μεταβεί την Τρίτη 1 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και εκεί θα συνεχίσει μέσα σε δροσερό περιβάλλον, τη σκληρή δουλειά μέχρι τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.
Για δύο εβδομάδες με καθημερινές διπλές προπονήσεις, ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να «κτίσουν» πάνω σε γερές βάσεις, ουσιαστικά ένα καινούργιο οικοδόμημα.
Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα και με τους παίκτες που έμειναν από την περσινή σεζόν, αναμένεται πως ο Απόλλωνας θα είναι εξίσου δυνατός και ανταγωνιστικός.
Κάθε Κυριακή όπως είπε ο πρόεδρός του Παναγιώτης Μαντζανάς θα παίζει για τη νίκη, σεβόμενος αλλά αντιμετωπίζοντας σαν ίσος προς ίσο, όλους τους αντιπάλους του.
Η λαρισινή ομάδα με την εντυπωσιακή της πορεία πέρυσι στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχει κερδίσει πάρα πολλά και σίγουρα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, ώστε και φέτος να είναι η ευχάριστη έκπληξη.
Μεταγραφικά δεν είχαμε χθες κάποια εξέλιξη, συζητήσεις γίνονται με παίκτες που επιθυμούν να έρθουν στη Λάρισα καθώς γνωρίζουν πως θα παίξουν σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, το οποίο θα έχει υψηλούς στόχους.
Εξέλιξη ίσως υπάρξει σήμερα χωρίς βέβαια αυτό να είναι σίγουρο, όμως τις επόμενες ημέρες και εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, πιθανότατα να υπάρξουν νέα στα μεταγραφικά θέματα.
*Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Πέμπτη 3 Αυγούστου αναμένεται πως θα γίνει γνωστό πότε θα διενεργηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος και ποιες θα είναι οριστικά οι ομάδες, που θα αγωνισθούν την καινούργια περίοδο στη Football League.
Πρωτάθλημα που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, όσο και για εκείνες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass