ΕΝΩ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Αναμένονται νέες μεταγραφές στον Απόλλωνα

• Στις 20 Αυγούστου πιθανότατα το πρώτο φιλικό στη Λάρισα

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2017 22:13

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2017-2018.


Με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ οι «κυανόλευκοι» έχουν ως στόχο να παρουσιάζουν ένα ομοιογενές σύνολο τη νέα σεζόν, έτσι ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να προσπαθήσει για να φτάσει, όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης με τους συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως μια ομάδα «κτίζεται» ουσιαστικά αυτή την περίοδο, όπου μπαίνουν οι σωστές βάσεις και εντοπίζονται οι τυχόν αδυναμίες που υπάρχουν.
Μέχρι τώρα δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα, στις προπονήσεις οι παίκτες δείχνουν πολύ διάθεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων και όλα βαίνουν καλώς.
Οι προπονήσεις στην Τερψιθέα θα συνεχισθούν μέχρι την Κυριακή, τη Δευτέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και την Τρίτη 1 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο έως τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.
Στην Πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα δοθούν δυο φιλικά παιχνίδια και μετά την επιστροφή στη Λάρισα, στις 20 Αυγούστου καταβάλλονται προσπάθειες για τη διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού με ομάδα της Football League.
Όσον αφορά τώρα στα μεταγραφικά θέματα χθες δεν είχαμε κάποια εξέλιξη, αλλά εντός των ημερών και ίσως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου, να γίνουν μια η δύο ακόμη προσθήκες.
Όπως έχει αναφερθεί, εξετάζονται οι περιπτώσεις τριών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και αυτοί είναι οι Κρητικός, Χοτζάλι, Καπός, ενώ πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο και για έναν μεσοεπιθετικό που έχει αγωνισθεί σε ομάδα της Football League.

 

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε χθες την έφεση των Χανίων, που υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η εν λόγω τιμωρία συνεχίζει να υφίσταται, με τα Χανιά να υποβιβάζονται και την Καλλιθέα να παραμένει στη Football League.
Πάντως η Κρητική ομάδα ετοιμάζει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να παραμείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε, κατ’ ουσίαν, την από 26/6/2017 έφεση της ΠΑΕ Χανιά κατά της υπ’ αριθ. 233/23-6-2017 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας».
*Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 3.30 μ.μ. στο δ.σ. της Football League θα συζητηθούν η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και διάφορα άλλα θέματα, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστή και η ημερομηνία της κλήρωσης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass