ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ο Καρλιάμπας στον Ρήγα Φεραίο

• Στην ομάδα του Βελεστίνου έπαιξε και την περίοδο 2010-2011

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2017 19:31

Την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ρήγα Φεραίο θα συνεχίσει ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Καρλιάμπας.

Γεννημένος το 1987 ο εν λόγω παίκτης, έχει αποκτήσει εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, καθώς και τη σεζόν 2010-11, είχε προσφέρει πάρα πολλά στο σωματείο του Βελεστίνου.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΟΕ και στο πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣ Λάρισας, ενώ στη Δ’ Εθνική εκτός από τον Ρήγα Φεραίο έχει βρεθεί ακόμα στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, την Αναγέννηση Άρτας, τον Πυργετό και στη Γ’ Εθνική κατηγορία έχει αγωνιστεί στους Κεραυνό Κερατέας, Γλυφάδα, Δωτιέα Αγιάς και Τύρναβο 2005.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, επισήμανε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ρήγα Φεραίο. Ένας σοβαρός λόγος που επέστρεψα είναι η μεγάλη ιστορία της ομάδας και τα συνεχόμενα χρόνια που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Με ενδιέφερε να παίξω στη Γ’ Εθνική και γι’ αυτό έκανα αυτή την επιλογή. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν, τη διοίκηση και τον προπονητή Γιώργο Αλεξίου.
Ελπίζω να τους δικαιώσω, όπως και τον κόσμο του Βελεστίνου που γνωρίζω πολύ καλά πως αγαπάει την ομάδα και θέλει να τη βλέπει να μάχεται σε όλα τα παιχνίδια.
Θα ήθελα όμως παράλληλα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΟΕ για την περσινή άψογη συνεργασία μας και τον πρόεδρο Αλκη Παλάγκα.
Εύχομαι η ομάδα της Ελασσόνας να υλοποιήσει τους στόχους της την καινούργια περίοδο στην Α’ΕΠΣΛ».

 

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
Στην ομάδα του Βελεστίνου θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο Λαρισαίος γκολκίπερ Τάσος Παπαγιάννης και ο αμυντικός μέσος Θανάσης Καρακώστας, με τους οποίους ανανεώθηκε η συνεργασία.
Όσον αφορά στον 23χρονο πορτιέρο Τάσο Παπαγιάννη, έλειψε από μόλις μία αναμέτρηση -την τελευταία- στο περσινό πρωτάθλημα υπερασπιζόμενος την εστία του Ρήγα, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν θέμα χρόνου να παραμείνει στο Βελεστίνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass