ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Πρώτο ξεκαθάρισμα

• Νίκολα Ζίζιτς για δύο χρόνια και Σάντι Κρίζμαν για τρία χρόνια

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 22:06

Η ΑΕΛ μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα ξεκίνησε τη φετινή προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς στην επίσημη «πρώτη» υπήρχε εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου.

Ο στόχος που τέθηκε είναι η ομάδα να πετύχει ψηλότερη βαθμολογική θέση από πέρυσι, να παίξει καλύτερο και πιο γρήγορο ποδόσφαιρο και φάνηκε από τις πρώτες προπονήσεις και τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους το έμψυχο δυναμικό.
Όμως πολύ νωρίς ο προπονητής καλείται να κάνει και το πρώτο ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό καθώς στο Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα μεταβούν 24 παίκτες ενώ αυτή τη στιγμή το έμψυχο δυναμικό αποτελείται από 32 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά:
Τερματοφύλακες: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου.
Αμυντικοί: Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γουάλας, Κόντορ, Φάρκας, Άλα, Γκόλιας, Καρατάσιος, Ζίζιτς.
Μέσοι: Αναστασόπουλος, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Αγρόδημος, Γεωργακόπουλος, Χοτζάλι, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Λεοζίνιο, Γκαγιέχο, Κρητικός.
Επιθετικοί: Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Ντοντό, Κρίζμαν, Καλύβας.
Χθες η ομάδα έκανε δύο προπονήσεις ενώ σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινωθούν και τα ονόματα όσων θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα για το Καρπενήσι.
Αύριο η ομάδα έχει ρεπό.

 

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΙΖΙΤΣ-ΚΡΙΖΜΑΝ
Ανακοινώθηκε χθες η διάρκεια των συμβολαίων του Νίκολα Ζίζιτς και του Σάντι Κρίζμαν που υπέγραψαν στην ΑΕΛ. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών ενώ ο δεύτερος τριών ετών.

 

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΛΟΥΛΗΣ
Συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις από την ΑΕΛ. Μετά την αποχώρηση παικτών από την ανδρική ομάδα, έρχονται αποχωρήσεις και από την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του ο Βασίλης Καραλούλης που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΑΕΛ, μέσω του προσωπικού του προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook.
Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:
«Ένας μεγάλος κύκλος έφτασε στο τέλος του, με πολλές χαρές, λύπες και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ ..!! Νιώθω υπερήφανος που υπήρξα αρχηγός αυτής της ομάδας ..ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα όμορφα χρόνια ..εις το επανιδείν... #ΑΕΛ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass