ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018

Αρχίζουν οι μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα

• Εκτός απροόπτου και πάλι θα φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα ο Κώστας Χατζής • Αύριο συζήτηση με τους 14 παίκτες που έμειναν για ανανέωση της συνεργασίας

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2017 22:29

Μπορεί το όνομα του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή Κώστα Χατζή να παίζει δυνατά για τον Απόλλωνα Λάρισας, όμως οι μεταγραφικές κινήσεις των «κυανόλευκων», αρχίζουν ουσιαστικά από αύριο.


Η νέα σεζόν 2017-2018 θα βρει τη λαρισινή ομάδα να αγωνίζεται στη Football League, όπου και εκεί με κεκτημένη ταχύτητα από την Γ΄Εθνική, θέλει να έχει μια εξίσου αξιόλογη πορεία.
Γι΄αυτό ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς σε συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη αλλά και τους Ανδρέα Πασπαλιάρη(τεχνικός διευθυντής), Γιώργο Λιότσιο (γενικός αρχηγός), θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Απόλλωνας να ενισχυθεί στον βαθμό που χρειάζεται.
Εκτός από τον Κώστα Χατζή ο οποίος εκτός απροόπτου θα φορέσει και πάλι την «κυανόλευκη» φανέλα, ετοιμάζονται να γίνουν αξιόλογες μεταγραφές.
Από τον Απόλλωνα αποχώρησαν οι Χρήστος Αγρόδημος, Τάσος Κυριάκος, Άγγελος Σταυράκης, Τάσος Κουρδής, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Μαρσέλο Πέντα, Φώτης Γκουντρουμπής, Ματίας Μανθάνο, Ratko Mutafchiyski και Βασίλης Μάρκου.
Έτσι οι παίκτες που έχουν μείνει και θα συζητήσει η διοίκηση μαζί τους για την ανανέωση της συνεργασίας, είναι οι: Γιάννης Φιρινίδης, Βαγγέλης Ανδρέου, Νίκος Ιορδανίδης, Θανάσης Σάββας, Πέτρος Διβανές, Δαυίδ Ιβανίδης, Κώστας Καμπέρης, Νίκος Σουλίδης, Γιάννης Κολοβός, Βασίλης Σαχινίδης, Νίκος Συράκος, Πλάτωνας Καρακατσάνης, Περικλής Μηνάς και Κώστας Σκούπρας.

 

Ο ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Εν τω μεταξύ πληροφορίες κάνουν λόγο πως για την ομάδα των Νέων υποψήφιος φέρεται για να αναλάβει είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Κώστας Κολομητρούσης, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης στη Φιλιππούπολη.
Αναμένεται να συναντηθεί μαζί του ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Παναγιώτης Μαντζανάς για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και λειτουργίας της ομάδας Νέων, που θα συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της Football League.

 

ΑΥΡΙΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αύριο Δευτέρα 3 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας στη Φιλιππούπολη (20:00) ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα Λάρισας με σκοπό να εκλεγούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβει και το κομμάτι της υπό σύστασης νέας ΠΑΕ. Έτσι οι «κυανόλευκοι» απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη της ομάδας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο.Απόλλων Λάρισας, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, και ώρα 8 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης σε Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής όπου μεταξύ άλλων θα τρέξουν και τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Όπως αντιλαμβάνονται άπαντες η παρουσία των μελών κρίνεται απαραίτητη».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass