ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Επίδειξη πινγκ πονγκ

• Από δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές της εθνικής ομάδας

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 16:45

Σήμερα από τις 19:00-21:00 στο φεστιβάλ Πηνειού ο σύλλογος Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δύναμη ΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρισας και την Ομοσπονδία του πινγκ πονγκ (ΕΦΟΕΠΑ) κατάφερε να έρθουν για επίδειξη δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές της εθνικής ομάδας.

Η πρόσκληση έγινε δεκτή από την ομοσπονδία και τα δύο αδέλφια Κωνσταντινόπουλος Γιώργος και Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνος που ανήκουν στη δύναμη της εθνικής μας ομάδας, θα είναι στη Λάρισα. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε αγωνιστικό τραπέζι που θα στηθεί για την περίπτωση σε χώρο του φεστιβάλ (στο άνοιγμα προς τη μεριά της Νέας Σμύρνης). Οι χρυσοί Βαλκανιονίκες και πρωταθλητές Ελλάδας το 2008 στην κατηγορία τους θα εκτελέσουν ασκήσεις ακρίβειας σε συνεργασία με τον προπονητή του τοπικού συλλόγου Λάρισας Στέφανο Αμπελακιώτη, που οργανώνει το γεγονός θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στους Λαρισαίους το υψηλό επίπεδο του αθλήματος. Οι δύο αθλητές που παίζουν σε κορυφαίους συλλόγους στη Γαλλία, θα είναι στη διάθεση του κόσμου και των αθλητών του συλλόγου για να παίξουν και να δείξουν το πιο δύσκολο Ολυμπιακό άθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass