ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΕΣ 1-1 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

«Βολεύτηκαν» Γερμανία και Χιλή

• Πρώτος βαθμός για Καμερούν και Αυστραλία (1-1)

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 19:40

Τον πρώτο λόγο για την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών εξακολουθούν να έχουν Γερμανία και Χιλή.

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Καζάν δεν ανέδειξε νικητή (1-1), ωστόσο, οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στην κορυφή και στην τελευταία αγωνιστική ακόμη και με ισοπαλία απέναντι στις Αυστραλία και Καμερούν θα «τσεκάρουν» το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Με το γκολ του Αλέξις Σάντσες στο 6’ η ομάδα του Πίτσι άνοιξε το σκορ, αλλά λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Στιντλ έφερε το ματς στα ίσια για τα «πάντσερ» (1-1).
Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι, Γερμανία και Χιλή έχουν από 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Τερ Στέγκεν, Τσαν, Ντράξλερ, Γκίντερ, Γκορέτσκα, Έκτορ, Κίμιχ, Μουστάφι, Ρούντι, Στινλτ, Σούλε
ΧΙΛΗ (Πίτσι): Ερέρα, Αράνγκις (90’ Σίλβα), Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Ερνάντες, Ισλά, Γιάρα, Μεντέλ (71’ Πάουλο Ντίας), Σάντσες, Βάργκας (82’ Ροντρίγκες), Βιδάλ

 

ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1 ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Τον πρώτο τους βαθμό στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας πήραν, Καμερούν και Αυστραλία, μετά το μεταξύ τους 1-1 στο στάδιο «Κρεστόφσκι» της Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του τουρνουά.
Οι «αδάμαστοι λέοντες» προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ζάμπο Αντρέ-Φρανκ, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αμπουμπακάρ στο 59’ για να «κλειδώσουν» τη νίκη κι ένα λεπτό αργότερα «τιμωρήθηκαν» από τα «καγκουρό» με το πέναλτι του Μίλιγκαν (1-1).
ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ούγκο Μπρος): Οντόα, Αμπουμπακάρ, Μπασογκόγκ, Τζουμ, Φάι, Μαμπουκά, Μουκαντζό (77’ Εκάμπι), Ενγκααντέου-Ενγκάτζουι, Οντόα, Σιανί, Τεϊκέου, Ζάμπο Αντρέ-Φρανκ.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Άγγελος Ποστέκογλου): Ράιαν, Ντεγκενέκ, Γκερσμπαχ, Τζούριτς (70’ Κέιχιλ), Κρούσε (65’ Τροισί), Λέκι, Μίλιγκαν, Μούι, Ρόγκιτς (79’ Ιρβάιν), Σέινσμπερι, Ράιτ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ
1. Χιλή    3-1    4
. Γερμανία     4-3    4
3. Αυστραλία    3-4    1
. Καμερούν    1-3    1

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (25/6)
Γερμανία-Καμερούν
Χιλή-Αυστραλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass