ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Χάρηκαν το παιχνίδι, κέρδισαν εμπειρίες

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 20:28

Οι προπονήσεις των μικρών κοριτσιών της ΑΕΛ συνεχίζονται με στόχο τη συγκρότηση ενός συνόλου που θα αποτελέσει τα θεμέλια της αυριανής Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία θα έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του τμήματος.

Έτσι, με σκοπό οι νεαρές αθλήτριες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα των προπονήσεων, ένα τμήμα με αθλήτριες γεννηθείσες τα έτη 2003-04 και ένα τμήμα των αγοριών γεννηθέντα το 2008, μετέβησαν στα Λεχώνια του Πηλίου όπου συμμετείχαν στο τουρνουά της τοπικής ομάδας Ε.Λ. Νηλέας και έπαιξαν ορισμένα δυνατά παιχνίδια. Στις γυναίκες συμμετείχαν οι ομάδες Μαγνησιακός, Βόλος 2004 και Αετός Αγ. Θεοδώρου.
Και τα δύο τμήματα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν με ομάδες μεγαλύτερες ηλικιακά, χάρηκαν το ποδόσφαιρο και κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες. Συνολικά στη διοργάνωση που διήρκησε δύο ημέρες συμμετείχαν πάνω από 50 ομάδες και 800 αθλητές.
Στην αποστολή της ΑΕΛ συμμετείχαν οι προπονητές των τμημάτων Βασίλης Πάνος και Μαριάννα Μπούμπα. Στην επιστροφή τα παιδιά έκαναν έκπληξη στον προπονητή τους Βασίλη Πάνο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του τη συγκεκριμένη ημέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass