ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

«Μπαμ» με Μπόζοβιτς η ΑΕΛ

• Υπέγραψε χθες στους «βυσσινί» για δύο χρόνια

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 22:08

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε χθες το βράδυ η ΑΕΛ, η οποία απέκτησε τον 32χρονο γκολκίπερ της Εθνικής Μαυροβουνίου, Μλάντεν Μπόζοβιτς.

Ο Μπόζοβιτς έχει αγωνιστεί με επιτυχία για 3 χρόνια με την Παρτιζάν με την οποία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Σερβίας και πήρε το νταμπλ με τη Βιντεότον στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας στην πρώτη από τις τρεις χρονιές του στην ομάδα.
Έχει 43 εμφανίσεις με την Εθνική Μαυροβουνίου και είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας σε μία εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του την τρέχουσα περίοδο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με τη Δανία και μάχεται για την πρόκριση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2 χρόνια του βασικού τερματοφύλακα τα τελευταία 10 χρόνια της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου Mladen Bozovic.
Ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΛ είναι 32 ετών, 43 φορές διεθνής με την εθνική του και ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Μαυροβουνίου και στα 4 τελευταία παιχνίδια, με την εθνική Δανίας εκτός έδρας, όπου η εθνική Μαυροβουνίου κέρδισε 0-1, με την εθνική Ρουμανίας εκτός έδρας όπου απέσπασαν ισοπαλία 1-1, με την εθνική Καζακστάν εντός έδρας όπου η εθνική Μαυροβουνίου κέρδισε 5-0 και με την εθνική Πολωνίας εντός έδρας όπου η εθνική Μαυροβουνίου έχασε 1-2, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου στον όμιλο προηγείται η Πολωνία και η εθνική Μαυροβουνίου είναι δεύτερη κι έχει σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.
Ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΛ έχει κερδίσει 3 Πρωταθλήματα Σερβίας και 2 Κύπελλα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, ένα Πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Ουγγαρίας με την Βιντεοτόν.
Έχει το ακατάρριπτο ρεκόρ του να μη δεχτεί γκολ για 916 λεπτά με τη φανέλα την Παρτιζάν στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Είναι παντρεμένος κι έχει τρία αγόρια, τεσσάρων, τριών κι ενάμισι έτους.
Έχει ύψος 1,98 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου με την ομάδα της Ζέτα, όπου και τερμάτισε στην πρώτη θέση μαζί με την πρωταθλήτρια Μπουντούσνοστ, παρά το ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μείον 6 βαθμούς.
Ο Mladen Bozovic υπέγραψε το συμβόλαιό του χθες το απόγευμα και σήμερα θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπό την εποπτεία του ιατρού της ομάδας μας κ. Γ. Μπασδέκη, παρά του ότι είναι απόλυτα αγωνιστικά έτοιμος, μιας και ο τελευταίος επίσημος αγώνας του ήταν στις 27/5/2017».

 

ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΔΗ
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ φέρεται να έκανε πρόταση στον Χρήστο Αραβίδη, με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να απαντά αρνητικά, γιατί προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού και όχι στην Ελλάδα.
Πάντως από την ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπήρξε επιβεβαίωση ή διάψευση για το ενδιαφέρον προς τον Αραβίδη.

 

ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΚΑΡΙ;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του marca-sl.gr, στόχος της ΑΕΛ φαίνεται πως ήταν και ο 25χρονος Γκανέζος επιθετικός, Κουαμί Καρικάρι. Όμως ο Καρικάρι αν και δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Λάρισας, τελικά επέλεξε να συνεχίσει στο Κατάρ και στην Αλ Μαρκίγια.
Ο Καρικάρι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη εθνική Ουκρανίας με τη φανέλα της Χαμιάνσκε, μετρώντας 7 γκολ σε 26 συμμετοχές. Έχει έρθει από την Αφρική στην Ευρώπη το 2011 για την ΑΙΚ Στοκχόλμης χωρίς όμως να αγωνίζεται ποτέ εκεί και να παίρνει συμμετοχές ως δανεικός σε άλλες ομάδες της Σουηδίας και της Τουρκίας (Μπαλικεσιρσπόρ), ενώ έχει περάσει και από τη Νορβηγία και τη Χάουγκεσουντ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass