ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τέσσερις παίκτες ψάχνει η ΑΕΛ

* Πιθανόν την Τρίτη να ανακοινωθεί αμυντικός

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2017 22:05

Πολλά είναι τα σενάρια για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ, όμως μέχρι χθες δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη.

Όσο περνούν οι ημέρες οι προσπάθειες θα εντείνονται, έτσι ώστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό και να ξεκινήσει ιδανικά η ομάδα.

Η ΑΕΛ κινείται λοιπόν για να αποκτήσει έναν ακόμη τερματοφύλακα που θα είναι ισάξιος του Κώστα Θεοδωρόπουλου, ενώ υπάρχουν και δύο νεαροί, ο Σαφαρίκας με τον Παπαπολυμέρου, που έχουν προσόντα και μπορούν με σκληρή δουλειά να φτάσουν ψηλά.

Από κει και πέρα, η ομάδα θέλει και δύο στόπερ που θα κάνουν τη διαφορά, ώστε να υπάρχουν λύσεις για τον τεχνικό κ.Πάους.

Επίσης, οι «βυσσινί» κινούνται και για ένα κλασικό σέντερ φορ.

Όμως αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής που θα ταιριάζει και με την χημεία της ομάδας, η ΑΕΛ θα αναζητήσει παίκτη που να κάνει όμως τη διαφορά και να αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα αναζητηθεί λύση εκ των έσω και μπορεί να παίξει σέντερ φορ ο Ντοντό ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνισθεί με επιτυχία σε αυτή την θέση.

Λίγο πάντως πριν τις 28 Ιουνίου που θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των παικτών, θα υπάρχει μια σαφέστερη εικόνα όσον αφορά στην πληρότητα του ρόστερ και θα φανεί κατά πόσο χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η ομάδα, πριν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Μέχρι την Τρίτη πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός αμυντικού.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΗ NOVA ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Την απορία τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Super League μόλις άκουσαν την πρόταση της Nova, για τη σημαντική μείωση των χρημάτων που δίνει στον συνεταιρισμό.

Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση προχθές για να συζητηθεί το θέμα της μείωσης των χρημάτων που δίνει το συνδρομητικό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League, με την πρόταση του καναλιού να αναφέρεται σε «ψαλίδι» ύψους 20%, σύμφωνα με τη «Live Sport.

Αυτό σημαίνει ότι από τα 36 εκατ. ευρώ που πρόκειται να λάβει την επόμενη χρονιά η Λίγκα (το συμβόλαιο είναι για δύο χρόνια), θα έπρεπε να μειωθούν κατά 7 εκατ. ευρώ.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ υποστήριξαν ότι δεν γίνεται η μείωση να είναι τόσο μεγάλη. «Μαχαίρι» δεδομένα θα μπει, αλλά θα φτάνει περίπου τα 2 εκατ. ευρώ...

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass