ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ:

Ο Τσιλούλης είναι έτοιμος για την ΑΕΛ

* Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 22:10

Θετικές χαρακτηρίζει τις κινήσεις που κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στα μεταγραφικά θέματα, ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιάννης Μάγγος.

Μάλιστα προτρέπει να έρθουν και άλλα λαρισινά παιδιά στη «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου, ώστε και πάλι το AEL FC ARENA να γίνει πραγματική έδρα.

Χαρακτηριστικά ο Καρδιτσιώτης προπονητής που ήταν βοηθός του Μιχάλη Ζιώγα και του Τίμου Καβακά στον πάγκο της λαρισινής ομάδας την περίοδο 2012-2013, επισήμανε τα εξής: «Ο κ.Κούγιας με τη φιλοσοφία που έχει το να επιστρέψουν παιδιά από τη Λάρισα στην ΑΕΛ, θεωρώ πως η ομάδα θα έχει μεγάλο κέρδος. Την πόρτα άνοιξε ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά στον Απόλλωνα και δικαίως θα φορέσει τη βυσσινί φανέλα.

Επίσης και ο Τάσος Κρητικός που από την ομάδα μας πάλι επιστρέφει στο σπίτι του καθώς είχε παραχωρηθεί ως δανεικός, είναι πολύ θετικό.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που ήρθαν από τη Λάρισα στην Καρδίτσα και τίμησαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Όμως θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος είναι 22 ετών και φέτος με την Αναγέννηση στην Football League, πέτυχε οκτώ γκολ στη θέση που αγωνίσθηκε και βοήθησε σημαντικά για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Προσωπικά πιστεύω πως είναι έτοιμος και το θέλει πάρα πολύ ο ίδιος, να αγωνισθεί την καινούργια σεζόν στην ΑΕΛ».

Όσον αφορά στον ίδιο και αν παραμείνει τη νέα σεζόν στο τιμόνι της Αναγέννησης Καρδίτσας όπου έκανε μια πολύ καλή δουλειά, τόνισε τα εξής: «Αύριο θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στη Λαμία που ανέβηκε δίκαια στη Σούπερ Λίγκα και την ερχόμενη εβδομάδα θα μιλήσω με τον πρόεδρο κ.Μπούρμπο, για το τι μέλει γενέσθαι.

Χρειάζεται να αλλάξουν πολλά, βοήθεια δεν υπάρχει και οι παίκτες μου είναι ήρωες, έκαναν κατάθεση ψυχής στα περισσότερα παιχνίδια, τιμώντας την ιστορία της «κιτρινόμαυρης» φανέλας. Τους ευχαριστώ γιατί στο ποδόσφαιρο δεν μετρά να είσαι μόνο καλός ποδοσφαιριστής, μετρά και να είσαι καλός χαρακτήρας».

*Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τσιλούλης για ενάμιση χρόνο αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ έπαιξε στην Football League με τον Εθνικό Γαζώρου και τη Λαμία.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass