ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΛΑΜΑ 18 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σκοράρουν για τη «Φλόγα»

* Συμμετέχει και η Olympic Football Academy Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 15:22

Με σκοπό να μοιράσουν χαμόγελα, θέαμα και να ενισχύσουν οικονομικά τον Σύλλογο Καρδίτσας γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», 18 ποδοσφαιρικές ακαδημίες ενώνουν τις δυνάμεις τους με πρωτοβουλία του Ηρακλή Παλαμά, σε ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (11/6) στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαμά.

Τελεί δε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Παλαμά, της ΕΠΣ Καρδίτσας και με την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Ε.Σ.Υ.

Το τουρνουά διοργανώνεται για δεύτερη φορά στα τέσσερα χρόνια ζωής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά και φέτος διεύρυνε τους ορίζοντες δράσης της, με τους διοργανωτές να υπογραμμίζουν το κοινωνικό μήνυμα της προσπάθειας, με την ευχή να παραμείνει ανοιχτή η αγκαλιά του κόσμου.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αυτού τουρνουά, χθες το πρωί παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παλαμά και στην οποία παρευρέθηκαν οι υπεύθυνοι προπονητές της Ακαδημίας του Ηρακλή, κ. Βαγγέλης Τρουβάς, Στράτος Πέτρου, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Κώστας Τρουβάς, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάϊος Μπακαβέλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Άρης Τσίρας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών Ν. Καρδίτσας κ. Βασίλειος Τσιαμούλης και η υπεύθυνη του Συλλόγου «Φλόγα» για την Καρδίτσα, κ. Δώρα Γαρίτου.

Κοινή συνισταμένη των διοργανωτών ήταν η ιερότητα του σκοπού και η παρότρυνση των γονέων να παρευρεθούν μαζί με τα παιδιά τους, εξηγώντας το νόημα του τουρνουά, αφού οι «λιλιπούτειοι» ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν για τους συνομήλικούς τους «μαχητές» της ζωής. Τα έσοδα της διοργάνωσης που προκύπτουν από την οικονομική συνεισφορά στην είσοδο του γηπέδου ή την αγορά προϊόντων φτιαγμένα από εθελοντές και φίλους του Συλλόγου, θα διατεθούν στη Φλόγα για τη συντήρηση παλαιών ξενώνων που δημιούργησαν παλαιοί γονείς και φιλοξενούν παιδιά από την επαρχία.

Οι Ακαδημίες που συμμετέχουν είναι:

Ηρακλής Παλαμά, Αναγέννηση Κ.,

Ολυμπιακός Βόλου, Olympic Football Academy Λάρισας, Ατρόμητος Παλαμά

Ελπίδες Καρδίτσας, Ταυρωπός, ΑΕ Μουζακίου, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρδίτσας (ΑΠΟΚ), Νέα Νίκη Καμινάδων,

Αστέρας Καρδίτσας, ΑΣ Πλαστήρας, Θεσσαλικός Ματαράγκας, Εθνικός Κ.,

ΠΑ Σοφάδων, Πανελλήνιος Καρδίτσας

Ενιππέας Ιτέας, Απόλλων Ηρακλής Σοφάδων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο τουρνουά θα αγωνιστούν παιδιά γεννημένα από το 2006 έως το 2011, από την ηλικία των νηπίων έως την Ε’ Δημοτικού. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. αύριο Κυριακή και το γήπεδο του Παλαμά έχει διαμορφωθεί σε τέσσερα μικρά γήπεδα (δύο γήπεδα για τα Bambini, ένα για τα Projunior και ένα για τα Junior). Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 25 λεπτά και κάθε τμήμα της Ακαδημίας θα αγωνιστεί δύο 25λεπτα (ήτοι δύο αγώνες). Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα ακολουθήσουν οι απονομές, όπου κάθε ομάδα θα παραλάβει αναμνηστική πλακέτα και οι ποδοσφαιριστές μετάλλιο και δίπλωμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass