ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά της ΑΕΛ

*Η Ξάνθη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Φερνάντο Γουάλας

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 22:04

Καμία εξέλιξη δεν είχαμε χθες στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ, η οποία αναμένεται να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό, μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια σεζόν.

Συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που επιθυμούν και οι ίδιοι να φορέσουν τη «βυσσινί» φανέλα συνεχίζονται, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι νεότερο.

Ονόματα διάφορα ακούγονται, όμως η διοίκηση προσπαθεί να μην γίνουν φανερές οι προθέσεις της, για να επέλθει πρώτα συμφωνία με ποδοσφαιριστές και μετά να ανακοινωθούν επίσημα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πάντως δεν αποκλείεται να γίνει μια ακόμη μεταγραφή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΑΛΑΣ

Κατά τα άλλα, η Ξάνθη προχώρησε σε ακόμη δύο λύσεις της συνεργασίας, ανακοινώνοντας και Φερνάντο Γουάλας, που ήταν γνωστό αφού ήδη είναι στην ΑΕΛ. Η σχετική ανακοίνωση: «Η Xanthi FC ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Καρίμ Σολτάνι και Φερνάντο Περέιρα Γουάλας, καθώς επέλεξε να μην ανανεώσει τα συμβόλαιά τους. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, στα 4,5 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα μας, πραγματοποίησε 112 συμμετοχές με την ξανθιώτικη φανέλα σημειώνοντας 21 γκολ στο πρωτάθλημα μοιράζοντας κι αρκετές ασίστ συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στον τελικό κυπέλλου του 2015. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αριστερός αμυντικός μετά από τρεις διαδοχικές χρονιές στην ομάδα είχε 53 συμμετοχές στη Super League συμμετέχοντας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος το 2015. Η Xanthi FC τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass