ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Πανηγυρικός επίλογος για τον Αχιλλέα Φ.

*Οι «κιτρινόμαυροι» επιβλήθηκαν του Δωτιέα Αγιάς με 6-1 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΛ *«Λευκή» ισοπαλία στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 22:01

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος αποχαιρετά την Α’ τοπική κατηγορία και δίνει ραντεβού στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν.

Στο χθεσινό τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ (που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα) οι νταμπλούχοι επικράτησαν του Δωτιέα Αγιάς με 6-1, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα λόγω της φιέστας που ετοίμασαν οι άνθρωποι του συλλόγου στο γήπεδο Φαρσάλων για την ιστορική επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική μετά από 27 χρόνια.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ Δήμητρα Γιάννουλης και Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Πανηγυρική η ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα στο γήπεδο Φαρσάλων, όπου έπεσε η αυλαία μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς, με ιστορικές παράλληλα διαστάσεις, για τον Αχιλλέα. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχθηκαν τον Δωτιέα Αγιάς στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν πετυχαίνοντας ευρεία νίκη με 6-1.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ από τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΛ και αντιδήμαρχο Φαρσάλων Σταύρο Πουλαράκη, ενώ τα μετάλλια απένειμε ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, Κώστας Τύμπας. Στη συνέχεια η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων μαζί με φιλάθλους της ομάδας γιόρτασαν, στη φιέστα που διοργάνωσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, τη φετινή επιτυχία της ομάδας και την ιστορική επιστροφή μετά από 27 χρόνια στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα γκολ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων πέτυχαν οι Νάτσας (12’), Μανιώτης (14’, 24’), Λόλας (38’), Πετράκης (70’) και Γιωργής (80’), ενώ από τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Τσατσαλίδης στο 88’.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας (84’ Κομισόπουλος), Κουμπούρας, Τλούπας, Λόλας, Νάστας (58’ Γιωργής), Βούλγαρης (60’ Πετράκης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσανάς): Φαρμάκας, Ντελής (46’ Γούτος Ε.), Γούτος Ν., Τσακάλι, Νάτσης, Ντακούλας, Φιλιππούλης, Μπόντε, Χαλάτσης (65’ Γεωργοβίτσας), Σβερκούλης, Τσατσαλίδης.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ

Αν και οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν φάσεις και έδωσαν ρυθμό στο παιχνίδι, δεν κατάφεραν εν τέλει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πολλά νέα παιδιά τόσο από τη Δήμητρα όσο και από τον Οικονόμο συνέθεσαν το παζλ εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς λόγω της έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος οι δύο προπονητές προτίμησαν να δώσουν ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.

Μια καλή στιγμή με τον Χάμο στο 20’ για τους φιλοξενούμενους και στο 24’ με την κοντινή κεφαλιά του Μανάκα για τους γηπεδούχους ήταν οι κυριότερες φάσεις του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο πλούσιο σε φάσεις με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές η κάθε μία. Η Δήμητρα με τους Γκατζούλη (47’) και Μανάκα (49’) και ο Οικονόμος με τους Χρ. Σακοράφα (54’), Καλφούντζο (59’, 67) και Καραγκούνη (69’). Η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 84’ όταν ο Γκατζούλης για λογαριασμό των γηπεδούχων με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Μοναδική αρνητική στιγμή του αγώνα, αποτέλεσε η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο ποδοσφαιριστής της Δήμητρας, Αετόπουλος στο 44’ που λόγω ήπιας ηλίασης και αφυδάτωσης -όπως διέγνωσε ο γιατρός του αγώνα κ. Χρήστος Χατζούλης- έπεσε στο έδαφος και κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ωστόσο η άμεση παροχή πρώτων βοηθειών από τον γιατρό του αγώνα ήταν σημαντική.

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Παλαμίδας που είχε βοηθούς τους κ. Στάικο και Λάκη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κοτλής, Μπαμπάλης, Αετόπουλος (44’ λ.τ. Μαντζαφλάρας), Ντούφας (90’ Εμμανουήλ), Κουρούτσαλης, Θώμος, Ντάλλας (60’ Φωτίου), Μανάκας, Γκατζούλης, Κοταρέλας, Καραγεώργος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι, Λεβέντης, Σαπάκος, Μόσχος, Β. Σακοράφας, Δραχαλίβας (46’ Γκαμπέτας), Χάμος, Γαλάτος (46’ Καλφούντζος), Καραγκούνης, Χρ. Σακοράφας (70’ Ντούφας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δήμητρα Γιάνν.-Οικονόμος 0-0

Αχιλλέας Φ.-Δωτιέας Αγιάς          6-1

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   14-7   23

-----------------------

Δωτιέας Αγιάς         10-12  15

Οικονόμος     9-7     10

Δήμητρα Γιάνν.        2-9     3

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass