ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ - ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Πρωταθλητής ο ΑΟ Σουφλαρίων

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 22:40

Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του ειδικού Τουρνουά Ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης και την ανακήρυξή της ως Πρωταθλήτριας, επικρατώντας στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου του Α.Σ. Ιτέας με 3 – 1 σετ.

Ο αγώνας που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την 1η θέση αφού οι δύο ομάδες έχουν ανέβει κατηγορία, ήταν συναρπαστικός καθώς οι αντίπαλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στο 1ο σετ η ομάδα των Σουφλαρίων μπήκε αποφασιστικά και με πολύ καλό σέρβις και αποτελεσματικότητα στην επίθεση προηγήθηκε 3-1 και 5-2. Η ομάδα της Ιτέας όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και με καλή άμυνα ισοφάρισε 5 – 5 και προηγήθηκε 7 – 13. Ο ΑΟ Σουφλαρίων επανήλθε ισοφαρίζοντας 14 – 14 και πέρασε μπροστά με 17 – 14, 21 – 18 και έτσι κατέκτησε το σετ με 25 – 19.

Στο 2ο σετ έγινε πραγματική μάχη με εναλλαγές στο σκορ. Η ομάδα των Σουφλαρίων προηγήθηκε 4 -1, όμως η Ιτέα πέρασε μπροστά με 5 – 9, 9 – 11. Οι γηπεδούχες ισοφάρισαν 13 -13 και πέρασαν μπροστά 18 – 15. Κάθε πόντος κερδιζόταν και από τις δύο ομάδες μετά από μάχη είτε πάνω στο φιλέ είτε στην άμυνα. Η ομάδα της Ιτέας περιορίζοντας τα λάθη πέρασε μπροστά 22 – 23 ο ΑΟ Σουφλαρίων ισοφάρισε 24 – 24 όμως το σετ πήγε στην Ιτέα με 24-26 από λάθη των γηπεδούχων. Έτσι η Ιτέα ισοφάρισε τα σετ σε 1 – 1.

Στο 3ο σετ η ομάδα των Σουφλαρίων αποδίδοντας βόλεϊ αντάξιο των ικανοτήτων της δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της και προηγήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ με 3-1, 7-3, 15-7, 21-9, φτάνοντας στο 25 – 11 για να κάνει έτσι το 2 – 1.

Στο 4ο σε η Ιτέα μπήκε δυνατά κάνοντας την τελευταία προσπάθεια να μείνει στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2 – 5 και 4 – 6. Η ομάδα των Σουφλαρίων όμως δεν είχε την τελευταία της λέξη. Ισοφάρισε το σετ 7 -7 . Στο σημείο αυτό έγινε μάχη πόντος – πόντος μέχρι που η ομάδα των Σουφλαρίων ανεβάζοντας στροφές, με αποτελεσματικότητα στην επίθεση πέρασε μπροστά 15 – 13 , 17 – 14 και κέρδισε το σετ με 25 – 16 και τον αγώνα με 3 – 1. Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της κατηγορίας που κράτησε καθηλωμένους τους θεατές.

Με τη λήξη του αγώνα παίκτριες, διοίκηση και φίλαθλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ακολούθησε η απονομή κυπέλλου το οποίο είχε φροντίσει να αγοράσει η διοίκηση της ομάδας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η συνέχεια των πανηγυρισμών δόθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας.

«Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν αλλά και σε όλη της ομάδα που αποτελούσε το ρόστερ της για την αγωνιστική περίοδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους φιλάθλους που δημιούργησαν για άλλη μια φορά μία υπέροχη κερκίδα αλλά και στους χορηγούς» επισήμαναν οι υπεύθυνοι του συλλόγου μετά το τέλος του αγώνα.

Α.Ο. Σουφλαρίων: ( Κουκούλης Γ.) Καραναστάση Κ.,Φούντα Ε., Παπαγιάννη Φ. ,Χαλκιά Κ., Τσόκανου Τ.,Σουλτσιώτη Β., Χαλκιά Α./L, Παπακωνσταντίνου Γ., ,Μπαρούτα Κ., Μυλωνά Β., Τσιάρα Ε.,Νικοπούλου Τ., Σωτηρίου Ε./L.

Α.Σ.Ιτέας: (Τσόκανος Σ.) Μπραούζου Μ., Αλεξανδρή Μ.,Μάκου Ε.,Μπεχλιβανίδη Ζ.,Θεοχάρη Β., Αναγνωστοπούλου , Πάντου Ε., Αγγελέτου Χ., Καραγιαννίδη Θ.,Τσώνου Μ., Στρογγύλου Ε., Βαρβιτσιώτη Γ.

Πολύ καλή η Διαιτησία των Παπαγεωργίου Α.- Χουλιαρόπουλου Δ. και Ιατροπούλου Β.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΟΔΟΥ

1 Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ        25

2 Α.Σ. ΙΤΕΑΣ 19

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass