ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ (1-0) ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Πολύτιμη νίκη για το Καλοχώρι

*Διεκόπη λόγω σοβαρών επεισοδίων στις κερκίδες το Λάρισα 2012-Αστραπή Ν. Πολιτείας

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 22:30

Τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του «Γ. Μητσιμπόνας» στιγμάτισαν τη χθεσινή 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι Λάρισα 2012-Αστραπή Ν.Π. διεκόπη οριστικά στο 65’ και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας όταν ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες.

Η διαιτητής κ. Τσιοφλίκη κάλεσε αμέσως την αστυνομία ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς σημειώθηκαν τραυματισμοί. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα οι διαιτητές μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί η κ. Τσιοφλίκη (δεν έκρινε σωστό να συνεχίσει το παιχνίδι λόγω της κατάστασης) έκλεισε το Φύλλο Αγώνα αναγράφοντας στις παρατηρήσεις της τα γεγονότα. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΛ.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, η Λάρισα 2012 προηγήθηκε στο 10’ με τον Δ. Κίτσιο, ενώ στο 20’ ο Γεωργούλας είχε δοκάρι με κεφαλιά.

Η Αστραπή ισοφάρισε σε 1-1 στο 41’ με τον Μπέτσιο, ενώ στο 60’ ο Βενέτης με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά έκανε το 1-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων μέχρι τη στιγμή της διακοπής:

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Ιορδανίδης, Β. Φλώρος, Καρτσαμπάς, Π. Φλώρος, Α. Φλώρος, Κριεμάδης, Κίτσιος Π., Γεωργούλας, Δαλαμπύρας, Κίτσιος Δ., Γκόλτσιος.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Σιάρκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Μπέτσης, Καλτσάς, Μπατζέλας, Φούντας, Κυριάκος, Βενέτης.

«ΧΡΥΣΗ» ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΑΙΔΗΣ

Το γκολ του Παιδή στις καθυστερήσεις έδωσε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Καλοχωρίου μέσα στο Μακρυχώρι επί του τοπικού Αετού (0-1). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 82’.

Ο Αετός Μακρυχωρίου ξεκίνησε δυνατά και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες με τους Πάσιο, Νικολαΐδη και Τζίκα. Η πιο χαρακτηριστική ήταν τα δύο δοκάρια στην ίδια φάση στο 25’ που είχαν οι Πάσιος και Τζίκα.

Το Καλοχώρι έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 42’ με τον Τσιάτα να σημαδεύει το δοκάρι με ωραίο σουτ, ενώ στο 45’ ο Μάρκου έχασε τετ α τετ.

Στο 80’ ο Γκαμπέτας επιχείρησε κοντινή κεφαλιά για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Μαρδάνης, ενώ στο 89’ ο Πάσιος έχασε ένα ακόμα τετ α τετ για τους γηπεδούχους. Στην αντεπίθεση ο Λάιος έβγαλε στον Παιδή κι ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 0-1 χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Καλοχωρίου.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπανταβάνης, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος, Αργύρης Μάντζαρης, Παυλόπουλος, Νικολαΐδης (72’ Θεοχάρης), Τζίκας (60’ Φουσικας) Πάσιος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Λιούσκας, Νεστορίδης, Σαΐτης, Τσεκούρας (75’ λ.τ. Λάιος), Τσιαντούλης, Δάκτυλας (82’ Παιδής), Μπούνα, Τσιάτας, Μάρκου (60’ Μακρής).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Π. διεκ. 65’ (1-2)

Μακρυχώρι – Καλοχώρι     0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καλοχώρι      1-0     6

Λάρισα 2012 2

Μακρυχώρι   0-1     1

----------------------

Αστραπή Ν.Π.         0

*Εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι Λάρισα 2012-Αστραπή Ν.Π.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/5, 17:30)

Καλοχώρι - Λάρισα 2012

Αστραπή Ν. Π. – Μακρυχώρι

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass