ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Σήμερα ο αποχαιρετισμός

• Στις 28 Ιουνίου πιθανή ημερομηνία της «πρώτης»

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2017 13:05

Τελευταία προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου σήμερα το πρωί για τους παίκτες της ΑΕΛ μετά από μια δύσκολη και αγχωτική αγωνιστική περίοδο όπου τελικά ο στόχος επιτεύχθηκε με την παραμονή της ομάδας και τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λίγκα.


Σίγουρα θα είναι μια μέρα δύσκολη καθώς οι μισοί παίκτες θα ξαναβρεθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να ψάξουν σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική τους «στέγη».
Οι παίκτες που αποφασίστηκε να μην είναι στον σχεδιασμό είναι οι: Κοντουγλίδης, Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Τικίτο, Σουλιώτης, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Τσάκο, Ρέγες και Μακρής.
Στην ομάδα θα μείνουν οι: Θεοδωρόπουλος, Κόντορ, Γκόλιας, Ναβάρο, Ρέντζας, Μασούρας, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης, Καρατάσιος, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Φατιόν, Γκαγιέχο, Χοτζάλι, Ναζλίδης, Καπός, Ντοντό.
Χθες οι παίκτες, με τη συμμετοχή και ορισμένων νεαρών, έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα αφού ο τεχνικός Αντρέ Πάους θέλει οι ποδοσφαιριστές του να χαλαρώσουν.
Πάντως στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να υλοποιείται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Ήδη Μπεν και Κάργας είναι δύο παίκτες που υπάρχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο αλλά μέχρι τώρα κανένας από αυτούς δεν έχει συμφωνήσει μια και υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές.
Η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει στις 28 Ιουνίου και οι παίκτες θα βρεθούν μετά από ενάμιση περίπου μήνα, σίγουρα ένα πολύ μεγάλο διάστημα που δεν είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Τέλος σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας είπε τα εξής σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης: «Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει με τις άδειες, θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Η ΑΕΛ θα πάρει πρώτη την αδειοδότηση, όλες μου οι ομάδες δεν είχαν ποτέ προβλήματα και είναι υποδείγματα οικονομικής διαχειρίσεως. Όταν έφυγα εγώ από την Παναχαϊκή είχε φορολογική ασφαλιστική, είχε εξοφλήσει, έπαιζε πάντα στη Φούτμπολ Λιγκ και είχε 25 δικούς της ποδοσφαιριστές. Μέσα σε ένα χρόνο από όταν έφυγα, κατέρρευσε και αυτή τη στιγμή έχει τεράστιο πρόβλημα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass