Γιόρτασαν με Ρέμο, ποιους είδε ο Μαρίνος και τι είπε ο ιδιοκτήτης

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2017 21:37

Οι παίκτες της ΑΕΛ παρέμειναν την Κυριακή το βράδυ στην Αθήνα καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να γιορτάσει την παραμονή με μια βραδιά στον γνωστό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ανάβυσσου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε σε οικείο περιβάλλον καθώς έχει την πιο πετυχημένη θητεία στην ΑΕΛ από βαθμολογικής άποψης στα χρόνια μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος. Μάλιστα ευχαρίστησε τους πάντες και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους Ναζλίδη, Λαμπρόπουλο, Ρέντζα και Θεοδωρόπουλο με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν. Με τον Ναζλίδη μάλιστα θυμήθηκε τη ρήξη χιαστών που έπαθε όταν τον είχε παίκτη στον Πλατανιά Χανίων.

Δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΛ αλλά χάρηκε για την παραμονή της.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της αναμέτρησης προχώρησε σε καταγγελίες λέγοντας: «Γνωρίζω το παρασκήνιο, γνωρίζω τι συνέβαινε. Λυπάμαι για τους συναδέλφους μου που άλλαξαν το χάρτη στη βάση της βαθμολογίας. Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Super League θα λογαριαστώ μαζί τους. Δεν μπορεί να είναι αυτοί οι πονηροί και εμείς τα κορόιδα. Δεν μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν ολόκληρο τον ελληνικό ποδοσφαιρικό λαό και να είναι οι τυχεροί της ζωής. Κάποιοι γίνονται πλούσιοι από το ποδόσφαιρο και ενώ οι οπαδοί τους δεν γεμίζουν ούτε λεωφορείο. Στο τέλος δηλητηριάστηκε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο δεν υπήρχε ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Υπήρχε ένας ΠΑΟΚ που ψαχνόταν. Σωστά ο Ολυμπιακός πούλησε τους παίκτες αυτούς. Δεν θα μπορούσε να ξαναβρεί τα χρήματα αυτά. Ο Ρομαό δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον Μιλιβόγεβιτς» και συνέχισε: «η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι η πιο καθαρή ομάδα στην Ελλάδα. Δεν χρωστάει πουθενά. Όταν βλέπω ότι ο Τριποτσέρης κυνηγούσε να κάνει πέναλτι στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Λεβαδειακός είναι μπροστά στο σκορ, καταλαβαίνω ότι κάτι συμβαίνει. Όταν βλέπω ότι ο Πανιώνιος τιμωρεί επτά παίκτες και ο Λεβαδειακός κερδίζει μέσα στη Νέα Σμύρνη, καταλαβαίνετε τι κηδεία μας ετοίμαζαν. Εκπροσωπώ εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ και είμαι υπερήφανος, αυτούς τους λίγους δεν τους βλέπω. Αυτοί που ανέβασαν το πανό την περασμένη αγωνιστική, έχω να τους πω: Είμαι από πλουτώνιο, δεν τους βλέπω καθόλου. Το λάδι τους τελείωσε».

Πάντως πανό υπήρχε και χθες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που αναρτήθηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρέμβαση από τον αθλητικό εισαγγελέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass