ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. ΚΑΙ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 11 ΒΑΘΜΩΝ

Αγωνία μέχρι τέλους για τα πλέι οφ

*Πολύτιμη νίκη στη μάχη της σωτηρίας για τη Λάρισα 2012 *«Κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ (εάν τελικά διεξαχθούν) Δήμητρα Γιάνν. και Οικονόμος

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2017 14:45

Την τελευταία αγωνιστική (7/4) θα γίνει γνωστό εάν διεξαχθούν ή όχι τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία, δηλαδή αν η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο ξεπεράσει τους 12 βαθμούς (που είναι το όριο σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη) ή όχι.

Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε σε τροχιά πλέι οφ καθώς τόσο ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων όσο και ο δεύτερος Δωτιέας Αγιάς προχώρησαν με νίκες (με 3-2 επί του Μακρυχωρίου και 2-1 επί του Καλοχωρίου αντίστοιχα) και ως εκ τούτου η διαφορά των 11 πόντων διατηρήθηκε.

Δήμητρα Γιάννουλης και Οικονόμος Τσαριτσάνης εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι όφ, εάν και εφόσον αυτά διεξαχθούν, καθώς επιβλήθηκαν της Αμυγδαλέας με 3-0 και του Τυρνάβου 2005 με 4-2 αντίστοιχα, ενώ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Λάρισα 2012 με 3-0 επί του Φαλανιακού. Μία νίκη που έφερε την ομάδα του Θ. Στεργιάδη στη 12η θέση και της έδωσε, προς το παρόν, ένα προβάδισμα 4 βαθμών στα πλέι άουτ, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Τέλος ο Σμόλικας Φαλάνης -που ήθελε έναν τουλάχιστον βαθμό αν και δεν αποδείχθηκε αναγκαίος μετά την ήττα του Καλοχωρίου- επικράτησε 2-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου και έδωσε οριστικά τέλος στην αγωνία.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία:

ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε του μαχητικού Αετού Μακρυχωρίου με 3-2 σ' ένα παιχνίδι που όπως και την προηγούμενη αγωνιστική είχε καρδιοχτύπια στο τέλος για τους «κιτρινόμαυρους». Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα με τη νίκη της αυτή διατήρησε το αήττητο της έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για το +13 την ερχόμενη Κυριακή στον Τύρναβο.

Οι γηπεδούχοι που πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 22' όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Νεμπεγλέρα μέσα στην μεγάλη περιοχή και πάσα στον Λόλα, ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 58' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν μετά από ασίστ του Νεμπεγλέρα, ο Πετράκης με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.

Ο Αχιλλέας είχε ένα σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων και έδειχνε ότι θα πήγαινε πιο εύκολα στη νίκη, όμως στο 64' ο Αετός κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με το μακρινό σουτ του Αργύρη, ενώ στο 71' ο Κουμπούρας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους «κιτρινόμαυρους» με δέκα παίκτες.

Τελικά στο 77' μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ ο Αχιλλέας πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ, ο Λόλας με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο Κοντοβάς πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε αλλά ο Πουτισάκας απέκρουσε και τελικά ο Λόλας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ωστόσο την τελευταία τους λέξη και στο 81' έβαλαν και πάλι στο παιχνίδι φωτιά, όταν ο Πάσιος μετά από ωραία ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ έκανε το 3-2. Στα τελευταία λεπτά όμως δεν άλλαξε κάτι και ο Αχιλλέας πήρε τελικά τη νίκη.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Μανιώτης, Κουμπούρας, Κακαζούκης, Καραμπούζης, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Νάστας (60′ Κοντοβάς), Βούλγαρης (90′ Γιώργης), Λόλας, Πετράκης (62′ Ρέψης).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (37′ Αργύρης), Τίκος, Δάσσιος, Μάντζιαρης, Παυλόπουλος (78′ Τζίκα Ι.), Νικολαΐδης, Πάσιος, Φουσίκας, Θεοχάρης (56′ Τέας).

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Σ' ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Καλοχωρίου και διατηρήθηκε στη ζώνη των πλέι οφ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον συνήθη ύποπτο Τσατσαλίδη, μετά από σέντρα του Γούτου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους και στο 48' ισοφάρισαν με τον Μπούνα, ενώ στα επόμενα δέκα λεπτά έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Κόκοβα (τετ α τετ) για να προηγηθούν.

Τελικά ο Δωτιέας ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71' με τον Νάτση μετά από κόρνερ του Τσιρογιάννη και πήρε τη νίκη με την οποία διατηρήθηκε σε τροχιά πλέι οφ.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσανάς): Φαρμάκας, Γεωργοβίτσας (57' Ντελής), Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Νάστης, Φιλιππούλης, Χαλάτσης (80' Μπόντε), Σβερκούλης, Τσιρογιάννης (75' Τσαγκαλάς), Τσατσαλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος (46' Μάρκου), Λιούσκας, Νεστορίδης, Σαΐτης, Τσεκούρας, Τσιαντούλης, Μπούνα, Τσιάτας (46' Σαμπάνης), Δάκτυλας, Κόκοβας (82' Παιδής).

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Τη θέση της στα πλέι οφ (εάν και εφόσον διεξαχθούν) εξασφάλισε η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία επικράτησε του Αετού Αμυγδαλέας με 3-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7' όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μπαρούτα, ο Χατζηγρηγορίου με πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ στο 32' ύστερα από σέντρα του Χατζηγρηγορίου, ο Σπανός με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των «πρασίνων».

Το τελικό 3-0 έγινε στο 70' όταν μετά από πολύ καλή ενέργεια και κάθετη πάσα του Μπαρούτα, ο Σπανός πλάσαρε εύστοχα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Αμπατζίδης (72' Αετόπουλος), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Μανάκας (78' Μαντζαφλάρας), Χατζηγρηγορίου, Γκατζούλης, Μπαρούτας (80' Καραγεώργος).

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ: Κωνσταντίνου, Κορλός, Σάρα (65’ Ευαγγελούλης), Πολύζος, Υφαντής, Καρβούνης, Αντωνόπουλος, Γραμμένος, Δημητρέλης, Κουρούκας (82’ Μπακαβέλος), Ανδριανόπουλος (46’ Πίρε).

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Σ' ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη και πολύ καλό σε ποιότητα παιχνίδι, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε με 4-2, μετά από ανατροπή, του Τυρνάβου 2005 και κλείδωσε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ εάν αυτά τελικά διεξαχθούν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες του Φτίκα στο 20' και στο 36', αλλά στο 42' ο Τύρναβος 2005 ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ένα πανέμορφο γκολ του Γανού, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Νούσια.

Στο 45' όμως ο Μιφτάρι έβγαλε τον Φτίκα στον κενό χώρο κι αυτός πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Όπως τελείωσε με γκολ το α' ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε το β' ημίχρονο και στο 46' ύστερα από φάουλ του Τζιόλα, ο Αυλογιάρης με κεφαλιά έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 51' μετά από πολύ ωραία προσπάθεια συνολικά της μεσοεπιθετικής γραμμής του Οικονόμου, ο Καραγκούνης βρήκε τον Νάνο, αυτός σέντραρε και ο Φτίκας έγραψε το 2-2.

Στο 66' ένα γκολ του Φτίκα ακυρώθηκε, καθώς ο Μπουμπουνάρας που έβγαλε τη σέντρα ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 80' και πάλι ο Φτίκας πλάσαρε προς την εστία και ο Ντούφας που ακολούθησε τη φάση σημείωσε από κοντά το 3-2 βάζοντας για πρώτη φορά στο παιχνίδι τον Οικονόμο σε θέση οδηγού.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις (90'+2') ο Δραχαλίβας, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Καραγκούνης από τον Μεζίνι.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΦΤΙΚΑΣ

Ο Βαγγέλης Φτίκας ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Οικονόμου και για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο παιχνίδι ίσως είναι το τελευταίο της καριέρας του. Ο 40χρονος επιθετικός σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σαπάκος, Μόσχος, Β. Σακοράφας (46' Πούτας), Νάνος (71Ντούφας), Καλφούντζος (75' Δραχαλίβας), Φτίκας, Καραγκούνης, Χάμος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Φούντας, Αυλογιάρης, Βλιώρας (14' λ.τ. Ντουνούδης), Καρακάνος (67' Γκαντρής), Γανός, Τζιόλας, Μπάκος, Ροντούλης, Πατσιωτός (80' Τσατσελάρι), Μεζίνι.

ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά της να κρατήσει σε μικρή βαθμολογική απόσταση τις υπόλοιπες τρεις ομάδες των πλέι άουτ έχασε η Αστραπή η οποία ηττήθηκε στη Ν. Πολιτεία από τον ΠΟΕ ΜΕ 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο με εξαίρεση τη φάση του τέρματος που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 42', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, ο Βενέτης στο δεύτερο δοκάρι και ύστερα από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα Μαστοροδήμου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του ΠΟΕ δόθηκε στο 53' με το πολύ ωραίο γκολ του Ματούλα, ο οποίος ελίχθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή (από τα αριστερά και προς τον άξονα) και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 79' ο Καραμάνος είχε μία πολύ καλή στιγμή από τα δεξιά, όμως το δυνατό διαγώνιο σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Μπρέλλας, για να φτάσουμε στο 83' όταν ο ίδιος παίκτης σε μία φάση στην οποία η άμυνα της Αστραπής αδράνησε προς στιγμή (ενδεχομένως για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του άουτ ή όχι) από πλάγια θέση και πολύ κοντά προς τη γραμμή του άουτ, πέρασε ουσιαστικά την μπάλα από το «μάτι της βελόνας» και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Χλωρός, Γιαγιάκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπέτσης, Τζουμάκης (66' Μπατζέλας), Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος, Ραμάι.

ΠΟΕ (Αλεξανδρής-Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Καραμάνος, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πάτσης, Ταστεμερίδης, Μπούσιας, Μενσούρ, Ματούλας, Γεωργούλας.

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Δόξα Αργυροπουλίου επικράτησε στον Τύρναβο του τοπικού Αστέρα με 5-1. Για τους φιλοξενούμενους ο επιθετικός Τσούτσας πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα της ομάδας του.

Το άλλο γκολ πέτυχε ο Τσιάγκος. Σκόρ ημιχρόνου 0-4. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στην επανάληψη σε 1-5.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καρράς, Μάρκου, Κούλπας, Μπουζούκας, Νιάρχος, Γκουρτζούμης (65' Ριζούλης), Τσίτσιας (75' Σιαμαντούρας), Τσιάγκος, Τσούτσας.

ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Η χρονιά κλείνει αισίως και για τον Σμόλικα Φαλάνης, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου και ανανέωσε το ραντεβού του με την Α' κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 50' μετά από ωραία ενέργεια και κοντινό σουτ του Κακαβίτση, ενώ στο 80' ο Δάσσιος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έβαλε τέλος στην αγωνία των «πρασίνων».

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος, Δολιάνης, Κολοβός Κ. (77' Σαμαράς Αθ.), Πρίφτης, Κολοβός Χρ. (70' Ζιάγκας), Παπαδάμου (46' Κόκρας), Σκούπρας, Κακαβίτσης, Τσιρβούλης, Δάσσιος.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Λάκης, Αθανασούλης, Γεωργούλης (53' Πέτρου), Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Σδράλης.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθειά της να ξεκινήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους στη μάχη των πλέι άουτ πέτυχε η Λάρισα 2012 επί του Φαλανιακού με 3-0. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν διακαώς το θετικό αποτέλεσμα έκαναν φανερές τις προσπάθειές τους από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό ο Δ. Κίτσιος βγήκε τετ α τετ, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 1-0.

Στο 10ο λεπτό ήταν η σειρά του Δαλαμπύρα, ο οποίος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδιωξε το άγχος για την επίτευξη του στόχου.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 60' ο Δ. Κίτσιος με κοντινό πλασέ.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Ιορδανίδης, Κατσαμπάς, Φλώρος Αντ., Φλώρος Παντ., Γκόλτσος (77' Αγγελόπουλος), Κριεμάδης, Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Π., Γεωργούλας Θ. (80' Γεωργούλας Μ.), Κίτσιος Δ., Δαλαμπύρας (75' Μπαστούνης).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας (70' Γκάζι), Βαρσάμης, Φατούρας, Σουλιώτης (46' Κολοβός), Μπλέντι, Αλατάς Δ., Λιλολάρι, Ντανίκας Ι. (46' Παπαγεωργίου), Κλούρας, Λυγούρας.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστραπή Ν. Π. - ΠΟ Ελασσόνας   1-2

Λάρισα 2012 – Φαλανιακός          3-0

Οικονόμος - Τύρναβος 2005        4-2

Δωτιέας Αγιάς – Καλοχώρι            2-1

Σμόλικας – Βλαχογιάννι  2-0

Αστέρας Τυρν.- Αργυροπούλι      1-5

Δήμητρα Γιάνν. – Αμυγδαλέα       3-0

Αχιλλέας Φ. – Μακρυχώρι            3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        77-21     74 (10)

Δωτιέας Αγιάς    57-25     63 (4)

Δήμητρα Γιάνν.  46-31     51 (0)

Οικονόμος          41-28     50 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τύρναβος 2005  35-34     43

Αμυγδαλέα         37-35     42

Π.Ο. Ελασσόνας               40-38     42

Αργυροπούλι     43-42     42

Σμόλικας              36-33     39

Φαλανιακός        39-38     38

Βλαχογιάννι        39-34     38

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Λάρισα 2012       27-35     33 (4)

Καλοχώρι            30-40     31 (2)

Μακρυχώρι        25-42     27 (1)

Αστραπή Ν.Π.    29-49     24 (0)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.    26-97     10

*Σε παρένθεση οι βαθμοί που συγκεντρώνουν οι ομάδες στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αντίστοιχα, σύμφωνα με την εκάστοτε βαθμολογία.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/5, 17:00)

Φαλανιακός - Αστραπή Ν. Π.

Καλοχώρι - Αστέρας Τυρν.

Μακρυχώρι - Λάρισα 2012

Βλαχογιάννι - Δωτιέας Αγιάς

Τύρναβος 2005 - Αχιλλέας Φ.

Αμυγδαλέα – Σμόλικας

Οικονόμος - Δήμητρα Γιάνν.

Αργυροπούλι - ΠΟ Ελασσόνας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass