ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA (16:30)

Φιλικό της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα

• Διήμερο ρεπό θα δοθεί το Σαββατοκύριακο στους παίκτες • Αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και ο Ντοντό

Δημοσίευση: 13 Απρ 2017 23:02

Φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 16:30 στο AEL FC ARENA, όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Αντρέας Πάους αναμένεται να χρησιμοποιήσει κυρίως παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ντοντό, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Και βέβαια απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας που πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θέλει να δει τις αντιδράσεις των παικτών του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα έκανε ασκήσεις με την μπάλα και το άλλο βάρη.
Σήμερα το πρωί επίσης είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 10:30 στο προπονητήριο των Δένδρων, το απόγευμα θα διεξαχθεί το φιλικό και αύριο μετά την προπόνηση θα δοθεί διήμερο ρεπό στους παίκτες από τον κ. Πάους, για να βρεθούν τις άγιες αυτές ημέρες κοντά στις οικογένειές τους.
Η προετοιμασία για το ματς της χρονιάς με την Ξάνθη θα συνεχισθεί με διπλή προπόνηση τη Δευτέρα του Πάσχα.
Να σημειώσουμε πως ο Τικίτο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ανεβάζει συνεχώς στροφές και αναμένεται από βδομάδα να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό τιμ, για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ
Για το σημερινό φιλικό και την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει για τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Απόλλωνα Λάρισας (Μ. Πέμπτη στο AEL FC ARENA, ώρα έναρξης στις 16:30) ότι η προσέλευση των θεατών θα γίνει μόνο από τη δυτική πτέρυγα του γηπέδου.
Το Queens bar θα είναι ανοιχτό από τις 15:30 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων».

 

ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Στο σημερινό φιλικό που θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τον Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Καραϊσκάκη, στις 23 Απριλίου στην Άρτα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες.
Πρόκειται για τους Μαρσέλο Πέντα (βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας), Βασίλη Σαχινίδη (για προληπτικούς λόγους), Γιάννη Φιρινίδη (λόγω του προβλήματος στο δάκτυλο) και Τάσο Κυριάκο (του δόθηκε μια ημέρα άδεια και θα βρίσκεται στην Αθήνα).

 

ΗΤΤΑ ΤΗΣ Κ20 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Την ήττα εν τω μεταξύ γνώρισε χθες η ΑΕΛ Κ20 από την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στην Αθήνα με 2-1, στο παιχνίδι που είχε αναβληθεί για την 24η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ20.
Οι «βυσσινί» του Μίλτου Ζιάκα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν να μειώσουν με τον Γιάννη Μασούρα στο 74’, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε.
Η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, όμως ο Μασούρας που βγήκε τετ-α-τετ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αστρά που κράτησε το 2-1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Βλάχος, Μπέτσης, Κουτσοπωδίτης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης, Βουκελάτος, Καραχήνας (56′ Μερκούρης), Αντωνακόπουλος, Γλύνος, Αναστόπουλος.
ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Θ., Καλούσης, Αναγνώστης, Μακρής (75′ Μακροβασίλης), Δερμιτζάκης, Γεωργακόπουλος, Μασούρας, Χατζής (35′ λ.τ. Κουσιάς), Νούσιος (80′ Τσιούτσιας).

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Η ΠΑΕ Ατρόμητος κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, στον εντός έδρας αγώνα της, κόντρα στην ΑΕΛ, που έγινε την Κυριακή (09/04) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

 

ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, όπου τα περισσότερα γήπεδα συνεχίζουν να είναι άδεια. Συνολικά κόπηκαν 30.100 εισιτήρια, στους 7 αγώνες που δόθηκαν στοιχεία, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 4.300. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΛ που κόπηκαν 468 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός 17.209 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 28ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος – ΑΕΛ    468 εισιτήρια
Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη    1.829 εισιτήρια
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός    17.209 εισιτήρια
Παναιτωλικός – Βέροια    2.304 εισιτήρια
Πανιώνιος – Πλατανιάς    1.514 εισιτήρια
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΠ Ηρακλής    1.664 εισιτήρια
ΑΕΚ – Κέρκυρα    5.112 εισιτήρια
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός    δεν δόθηκαν στοιχεία

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass