ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ

Πάους: Ικανοποιημένος

*«Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο μέρος»

Δημοσίευση: 10 Απρ 2017 22:35

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ Αντρέας Πάους για τη χθεσινή εικόνα της λαρισινής ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βλέποντας το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι όλη η ομάδα έβγαλε αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι της. Επίσης ο αντίπαλος δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε μεγαλύτερη κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργεί και πάλι τις κλασικές ευκαιρίες.

Έχουμε δύο βδομάδες να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επόμενος αντίπαλος για εμάς είναι η Ξάνθη. Για εμάς είναι σημαντικό πως σήμερα δεν δεχθήκαμε γκολ και θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην ψυχολογία μας για τη συνέχεια.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος με τον βαθμό και με την ενέργεια και την εικόνα που είχε η ομάδα».

***

Ο προπονητής του Ατρομήτου Σα Πίντο δήλωσε τα εξής:

 «Στο α' μέρος ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είχε κάποιες ευκαιρίες από στατικές φάσεις και εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την κατοχή για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Στο β' μέρος μπήκαμε πιο δυναμικά, είχαμε την κατοχή, είχαμε ευκαιρίες, αλλά πέσαμε πάνω σε έναν τερματοφύλακα, στους αμυντικούς και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Από την πλευρά του διαιτητή, υπήρχαν πολλά-πολλά σφυρίγματα, πολλές κάρτες για φάουλ στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πέρα από το κομμάτι αυτό, η ΑΕΛ δεν είχε κάποιες ιδιαίτερες φάσεις».

Για το πόσο δύσκολο είναι να δώσει κίνητρο στους παίκτες του:

«Το καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο για το κίνητρο να είναι συγκεντρωμένοι. Εγώ πάντα προσπαθώ να τους δώσω ένα κίνητρο, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί προσπαθούν, ασχέτως αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κίνητρο».

Για το ραντεβού που αναμένεται να έχει με τη διοίκηση:

«Σαφώς μου αρέσει που είμαι στον Ατρόμητο, όπως και οι άνθρωποί του. Ξέρω ότι υπάρχει ανάλογη διάθεση. Πλέον μένει να συζητήσουμε τις καταστάσεις και τα δεδομένα μιας νέας συνεργασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass