ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ 1-0

Ο ΠΑΟ πήρε το ντέρμπι

Δημοσίευση: 07 Απρ 2017 7:30

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο, παρ' όλα αυτά ακόμη και στη μέτρια μέρα του επιβλήθηκε με 1-0 των «κυανέρυθρων», στο προτελευταίο χρονικά ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League. Το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κρίθηκε με το πέναλτι του Μπεργκ στο 74'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Λουντ (46' Ρέις), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού (65' Λέτο), Κλωναρίδης (75' Π.Βλαχοδήμος), Μπεργκ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (87' Σαββίδης), Μπεν, Μασούντ, Γεσίλ (65' Λάμπρου).

* Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κ. Γκράνα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, εξέδωσαν οι «κυανέρυθροι». Οι Νεοσμυρνιώτες χαρακτήρισαν το πέναλτι-εφεύρεση και τόνισαν πως οι διαιτητές που προκαλούν με τις αποφάσεις τους είναι ανεπιθύμητοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελλάδα σήμερα απόλαυσε τη διαιτησία της εξυγίανσης από έναν διαιτητή που είχε χάσει το χρώμα του και είχε γίνει "κατακίτρινος". Οι παίχτες μας έπαιρναν κάρτες ακόμα και όταν απλά ανάσαιναν. Του αντιπάλου, μπορεί να χτύπαγαν εκτός φάσης, μπορεί να μάρκαραν αντιαθλητικά, λες και είχαν ασυλία, ωστόσο όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν αλλά επιβραβεύτηκαν με ένα πέναλτι - εφεύρεση, το οποίο δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού!

Η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μόνο έτσι θα έχανε σήμερα.

Υ.Γ. Προφανώς ο διαιτητής, ως αστυνομικός που είναι, θεώρησε ότι μπορούσε να κάνει κατάχρηση εξουσίας.

Υ.Γ.2 Είναι αυτονόητο ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής αλλά και όσοι διαιτητές προκαλούν τους ποδοσφαιριστές με του τέτοιου είδους αποφάσεις, είναι ανεπιθύμητοι για εμάς».

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της στη φετινή σεζόν πέτυχε η ΑΕΚ, με 2-0 στην έδρα του Πλατανιά για την 27η αγωνιστική της Super League. Ο Βινίσιους στο 18' και ο Αραβίδης στο 67' πέτυχαν τα γκολ της Ενωσης που ανέβηκε ξανά στην 5η θέση και με βάση το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών, η παρουσία της στα play off δείχνει δεδομένη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Καρυπίδης, Πριντέτα (81' Αποστολόπουλος), Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (74' Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης (64' Σίγκνεβιτς).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (51'λ.τρ. Γιόχανσον), Βινίσιους, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (88' Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (63' Αραβίδης), Αραούχο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 27 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        60

2. ΠΑΟΚ       52

3. Παναθηναϊκός      51

4. Πανιώνιος  51

5. ΑΕΚ          46

6. Ξάνθη       44

7. Πλατανιάς 41 -26αγ.

8. Ατρόμητος 35

9. ΠΑΣ Γιάννινα       35

10. Κέρκυρα  29

11. Παναιτωλικός     28

12. Αστέρας Τρίπολης       26

13. ΑΕΛ        24

14. Λεβαδειακός      22

15. Ηρακλής  22

16. Βέροια    19

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

21 γκολ: Μπεργκ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

17 ΓΚΟΛ: Γιουνές (ΞΑΝΘΗ)

13 ΓΚΟΛ: Ιντέγε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κόντε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

10 ΓΚΟΛ: Γ.Γιακουμάκης (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

9 ΓΚΟΛ: Ναζλίδης (ΛΑΡΙΣΑ), Μπεν (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

8 ΓΚΟΛ: Μανούσος (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

7 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

6 ΓΚΟΛ: Πέκχαρτ (ΑΕΚ), Λε Ταλέκ, Τόνσο (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τουράμ (ΚΕΡΚΥΡΑ), Τόνι Σίλβα (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Βασιλακάκης (ΞΑΝΘΗ), Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μαρκόφσκι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass