ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΙΣΩΣ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ευχάριστα νέα για τον Ντοντό

*Επισημάνσεις Πάους για τα αμυντικά λάθη στον αγώνα με τον Αστέρα *Πηλαδάκης: «Τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα»- «Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι;»

Δημοσίευση: 07 Απρ 2017 22:15

Η ΑΕΛ μαζεύει τα κομμάτια της μετά την ήττα προχθές στο Ael Fc Arena από τον Αστέρα Τρίπολης με 4-1 ενώ πλέον αρχίζει και αξιολογεί τα νέα βαθμολογικά δεδομένα τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Η εικόνα που υπάρχει είναι ότι η Βέροια δείχνει να οδεύει στη Football League ενώ ο Λεβαδειακός έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Με βάση τη λογική η ΑΕΛ σώζεται, αλλά μπορεί κανείς στο ελληνικό πρωτάθλημα να μιλήσει για λογική αποτελεσμάτων;

Χθες η τεχνική ηγεσία της ομάδας προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών με τον νέο προπονητή Αντρέας Πάους να μιλάει περισσότερο για τα αμυντικά λάθη και την καλύτερη λειτουργία της άμυνας, ενώ μάλλον και ο ίδιος δεν θα έμεινε ευχαριστημένος από τη χρησιμοποίηση του Φατιόν ως σέντερ μπακ ή το ξεκίνημα στη βασική ενδεκάδα του Κόντορ.

Παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Αστέρα και να κοιτάξουν τα επόμενα όπου κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει πόσους βαθμούς χρειάζεται η ομάδα. Το πιο πιθανό είναι να φθάσουν τέσσερις βαθμοί αφού η ΑΕΛ κερδίζει σε ισοβαθμία τον Λεβαδειακό που παίζει με τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της περιόδου.

Στο μεταξύ χθες διαπιστώθηκαν οι τραυματισμοί των Αβραάμ και Ρέντζα και σήμερα θα φανεί αν μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα της Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Πάντως υπάρχουν και καλά νέα και αυτά είναι η γρήγορη αποθεραπεία του Ντοντό που προπονείται με μπάλα και ίσως μπει σε κανονικό πρόγραμμα την ερχόμενη βδομάδα. Γίνεται προσπάθεια να τεθεί στη διάθεση του Πάους στον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη στις 23 Απριλίου. Το ίδιο ισχύει και για τον Τικίτο.

Αυτός που μάλλον δεν θα προλάβει κανέναν αγώνα είναι ο Γιοβάνοβιτς ενώ κάρτες έχουν συμπληρώσει Μασαλέσα και Αβραάμ που θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίλος Ντέλετιτς, ο Νίκο Βαρέλα και ο Γιάνις Ικάουνιεκς, είναι στο όριο και αν δεχτούν ακόμα μια κίτρινη κάρτα, θα απουσιάσουν σε δύο αγώνες ο πρώτος και έναν οι άλλοι δύο της ΑΕΛ.

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Γραπτή δήλωση έκανε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης που αναφέρει τα εξής:

«Χωρίς ίχνος δηκτικότητας διότι έχουμε βρεθεί στη θέση του κ. Κούγια και κατανοούμε πλήρως την ψυχολογία που υπάρχει, συμφωνούμε μαζί του προτρέποντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι, τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα. Μίλησε όμως ο κ. Κούγιας για τσακωμούς και διχόνοια, μήπως να το ψάξει λίγο διότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι;

Κανένας εκβιασμός δεν υπήρξε για το παραχωρητήριο, ό,τι αναφέρεται στη σύμβαση είναι η πρόταση του ίδιου του κ. Κούγια την οποία και αποδεχτήκαμε, του θυμίζουμε ότι τη χρόνια της ανόδου δεν πλήρωσε, ενώ εμείς καλύπταμε όλα τα τραπεζικά έξοδα και μεγάλο μέρος των λειτουργικών βασιζόμενοι μόνο στον λόγο του ότι θα πληρώσει με την άνοδο. Τέλος εάν όντως κάποιες ομάδες δεν μεταμορφωθούν σε Μπαρτσελόνα, η ομάδα είναι ψηλότερα στην βαθμολογία και δικαιούται να σωθεί.»

Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass