ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Εντυπωσιακή ανταπόκριση των σωματείων της ΕΠΣΛ

*Διαπιστώνουν η παράταξη "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό" και ο επικεφαλής της Δ. Μπουχλαριώτης *Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση του ψηφοδελτίου

Δημοσίευση: 03 Απρ 2017 10:25

Με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό συνεχίζονται οι επαφές της παράταξης "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό" με τους παράγοντες των σωματείων του νομού Λάρισας, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΣΛ.

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Μπουχλαριώτης «είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση των εκπροσώπων των σωματείων που μεταδίδουν και τη δική τους δεδομένη επιθυμία για συστράτευση με τη συγκεκριμένη πλευρά, σε μία σαφή προσπάθεια για "αλλαγή σελίδας" στην τρίτη Ένωση της χώρας.

Παράλληλα, πολλοί παράγοντες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ως ενεργά μέλη του "συνδυασμού", με την προοπτική οι προγραμματικές εξαγγελίες να αρχίσουν να υλοποιούνται στον μέγιστο δυνατό βαθμό και με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα από την επαύριο των εκλογών.

Ήδη, οι εκπρόσωποι των σωματείων άρχισαν να γίνονται κοινωνοί των αδιαπραγμάτευτων θέσεων της παράταξης για:

- Κατάργηση του προσωποκεντρικού μοντέλου της ΕΠΣΛ και αποκατάσταση της θεσμοθετημένης καταστατικής λειτουργίας της.

- Ουσιαστική στελέχωση - πέραν του Διοικητικού Συμβουλίου - και όλων των προβλεπομένων Επιτροπών.

- Εγκαθίδρυση απόλυτης διαφάνειας και ισονομίας στη λήψη των αποφάσεων αλλά και την αυτονόητη δημοσιοποίησή τους.

- Αξιοποίηση της περιουσίας της ΕΠΣΛ και διερεύνηση των δυνατοτήτων για την "τελματωμένη" κατασκευή του ενωσιακού γηπέδου.

- Πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων για προπονητές, διαιτητές αλλά και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

- Ανάληψη διοργανώσεων πανελλήνιας- σε πρώτη φάση - εμβέλειας για την προβολή της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας αλλά και της περιοχής γενικότερα.

- Προσπάθεια για εξεύρεση πόρων που θα διατίθενται υπέρ των ερασιτεχνικών σωματείων σε πάγια βάση και όχι μόνον σε προεκλογικές περιόδους.

- Συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων του νομού.

- Θεσμοθέτηση της "Γιορτής του Ποδοσφαίρου" ως εκδήλωσης σύσφιγξης των σχέσεων των ανθρώπων που ασχολούνται με το άθλημα αλλά και απονομής βραβεύσεων στους διακρινόμενους».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Κατά τις προσεχείς ημέρες, θα αρχίσει ο κύκλος των περιφερειακών συγκεντρώσεων εκπροσώπων των σωματείων, ενώ θα ανακοινωθεί και η σύνθεση του "ψηφοδελτίου" της παράταξης που θα περιλαμβάνει όπως επισήμανε ο κ. Μπουχλαριώτης «νέους, άφθαρτους παράγοντες αντιπροσωπευτικά από κάθε περιοχή του νομού Λάρισας και με ειλικρινή διάθεση για προσφορά στα αθλητικά κοινά, χωρίς όμως να στοχεύουν στην εξαργύρωση αυτής της συμμετοχής με διεκδίκηση άλλων προσωπικών αξιωμάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass